Örgü sakallı iple ördüğüm çiçek desenli paspasım

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

mathematician

Sen bilirsin Ya Rab
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.334
13
kızlar elimde model olmadan göz kararı ölçülerle yaptım.ilk denememdi. o yüzden biraz yamuk yumuk oldu.ama yine de hoşuma gitti.

cnm çok güzel olmuş ellerine sağlık şişlemi yoksa tığlamı ördün analtırmısın tatlım

teşekkür ederim canım.tığla ördüm.dantel örer gibi.sadece sık iğneler kullanarak yaptım.dantelden çiçek nasıl yapılıyorsa aynen o şekilde yaptım.yapımı çok basit.üstelik çok çabuk ürediği için çabucak bitti.her oturduğumda bir yaprağını bitiriyordum.yine sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olurum.

teşekkür ederim tatlım elimdeki atkı bitsin denicem

ellerine sağlık çokluğu güzel renkleride çok uyumlu olmuş.güle güle kullan .
ama biraz daha basit şekilde anlatabilirmisin. bende kapı önüne yapmak istiyordum uzun süredir.
tığ işi biliyorum.tarif edersen bende yaparım

Gayet hoş olmuş elinize sağlık:)

canım çok teşekkür ederim

canım dantelden çiçek veya motif yaparken zincir çekip üzerini sık iğnelerle doldurarak daire şeklini elde ederiz ya;orta kısım bu şekilde yapılıyor.bir sıra yeşil bir sıra krem....
sonra yapraklara gelince;10 tane zincir çekip üzerine sık iğne yapıyoruz.sonra sağdan soldan artırarak genişletiyoruz.yetereli genişliğe gelince de yine sağdan soldan keserek yaprağın yuvarlak olmasını sağlıyoruz.biraz karışık oldu sanki
bu paspasları ben de çok beğeniyorum.lakin sanki kayacakmış gibi duruyo. kullanışlı oluyomu arkadaşlar? :44:

canım biraz kayıyo ama öyle kullanılamayacak kadar değil.bazı arkadaşlar şu halıların altına konulan kaymayı engelleyen plastiklerden alıp altına seriyorlarmış.o zaman hiç kaymıyormuş.ama ben gerek duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…