Örgü Sakal İpten Yatak Örtüsü

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
insan onun ustunde oturmaya kiyamaz veya onu kullanmaya kiyamaz valla cok guzel olmus ellerine saglik valla helal olsun gule gule kullan helal olsun diyorum baskada bisey demiyorum coook guzellllllll:):)

arkadaşım gerçekten ellerine saglık çok zahmetli gözüküyor ama çok güzel birşey çıkmış ortaya güle güle kullan

ellerine sağlık canım çok hoş olmuş bende sakallı ipten halı yapmıştım -tatlicadiarzu- ama sonra hoşuma gitmedi kızım için pufa çevirdim

insan onun ustunde oturmaya kiyamaz veya onu kullanmaya kiyamaz valla cok guzel olmus ellerine saglik valla helal olsun gule gule kullan helal olsun diyorum baskada bisey demiyorum coook guzellllllll:):)

arkadaşım gerçekten ellerine saglık çok zahmetli gözüküyor ama çok güzel birşey çıkmış ortaya güle güle kullan

ellerine sağlık canım çok hoş olmuş bende sakallı ipten halı yapmıştım -tatlicadiarzu- ama sonra hoşuma gitmedi kızım için pufa çevirdim

Teşekkür ederim, beğendiğinize çok sevindim...

bende istemiştim kendi yatama ama çok fazla ip yiyeceğini düşündüm için cesaret edemedim

ay ben olsam onun üstünde yumuşak yumuşak uyurum ellerine sağlık ayy keşke benim annemde böyle marifetli olsa bende istesem

bende istemiştim kendi yatama ama çok fazla ip yiyeceğini düşündüm için cesaret edemedim

ay ben olsam onun üstünde yumuşak yumuşak uyurum ellerine sağlık ayy keşke benim annemde böyle marifetli olsa bende istesem

Çook güzel olmuş ellerine sağlık..

Beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Öyle çok beceri gerektiren bir iş değil. Sadece sabırlı olmak gerekiyor. Ayrıca örüp kullanmaya başladıktan sonra farkettim ki çok da gerekli değilmiş. Çok ağır, çok hantal oldu. Katlaması da sermesi de bir dert.
Örmeyi düşünenlere duyurulur.

çok güzel olmuş canım....seninde dediğin gibi baya sabır istiyor bende yiğenime rengarenk battaniye yaptım hemde tek parça olarak baya ağır oldu zorlandım altınada pazen geçirdik çok güzel oldu ama benide ağırlığından baydı....

ellerine emegine saglik harika olmus bayildim
ellerin dert görmesin masallah
renk uyumuda bi harika olmus
oh yumusacikdir negüzel

çok güzel olmuş canım....seninde dediğin gibi baya sabır istiyor bende yiğenime rengarenk battaniye yaptım hemde tek parça olarak baya ağır oldu zorlandım altınada pazen geçirdik çok güzel oldu ama benide ağırlığından baydı....

ellerine emegine saglik harika olmus bayildim
ellerin dert görmesin masallah
renk uyumuda bi harika olmus
oh yumusacikdir negüzel

Teşekkürler. Gerçekten örerken kolları ağrıyor insanın.

çok güzel olmuş canım ,,elerine sağlık..bende kanepe örtüsü olarak başladım..ama halıya çevirebilirm....örtü olrak..çok zamn alcak..sanırım..bitirisem..siznle paylaşmak isterim bende..

arkadaşlar ya bişe soracağım yuvarlak paspas yaptım bende üzerine yaprak dilimi yapacağım ama kaç kere örüp geri söktüm bi türlü yaprağa benzemedi çok acayip durdu yapanlardan lütfen yardım bekliyorum o yaprak şekli nasıl veriliyor acaba anlatabilirmsiniz bi zahmet

X