Örgü Sakal İpten Yatak Örtüsü

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
çok şeker olmuş güle güle kullansın kızın
ama bunu örmek baya bi vakit ister
bende bu ipten kendime bi hırka yapayım demişdim önü ve arkası bitti ama kolları kaldı öylece 2 yıldır duruyor :))

Beğendiğine sevindim.Şeniz
Sanırım bu iş sana göre değil; çünkü bir kazaktan çok daha oyalayıcı bir iş.-tatlicadiarzu-

Sakallı ipten paspas falan görmüştüm de, yatak örtüsü denk gelmemiştim , çok güzel olmuş..

Battaniye de yapılabilir aslında çocuklara...CADIARZU

nette gezewrken bu paspası gördüm sakallı ipten çok hoşuma gitti....
marifetli bi hatun dgilimki yapayım......
:eek:klava:

943paspas1in2.jpg
[/IMG]

valla çok güzel olmuş ben perde yapmıştım ama senin ki daha bi zahmetlii bişi emeğine sağlıka.s.

çok güüzel olmuş ellerine kollarına sağlık bende paspas örmek istiyorum yatak örtüsü de çok güzel olmuş

anuşka süpersin.. :nazar:yerimsenibenörtü çok güzel olmuş ellerine sağlık..o kadar canlıki camdan hoppp diye yatağın üzerine atlamak geldi içimden..:roflol:

Ben de sabahları sererken aynı duyguya kapılıyorum. İçine gömülüp yeniden uyumak istiyor insan.
Beğendiğine sevindim canım.

Çok güzel olmus gül güle kullanın ..

ßenim annemde benim ceyizime sakallı ipten yatak örtüsü ve 2 adet yastık ördü çok güzel oldu portakal rengiyle krem rengi kullandı gerçekten çok güzel oldu.
Kalan iptende şu anda bebek karyola örtüsü yapıyo:emir_bebek:
yatak odan buyuk olursa bebek yatagıyla senin yatagın takım olur diyo .
gerçekten çok güzel oluyo arkadaslar sizde deneyin a.sa.s

çok güzel olmuş bende yatak odasına ördüm yere ama iki tane yolluk şeklinde bence sizde yatak örtüsüne takım olsun diye ufak bi parçada yere örebilirsiniz

çok güzel olmuş bende yatak odasına ördüm yere ama iki tane yolluk şeklinde bence sizde yatak örtüsüne takım olsun diye ufak bi parçada yere örebilirsiniz

Aslında halı örmeye başlamıştım. Dört parçasını da bitirmiştim. Fakat tüyleri dökülür, silkmek ister diye korktum ve ördüğüm parçaları kırlente çevirdim. Sonra ördüğüm yatak örtüsüne çok benzer bir halı buldum ve aldım.
Bir de kollarım çok ağrıdı, kendimi daha fazla zorlamak istemedim.

Ne kadara mal oldu canım sana çok güzel olmuş bende düşünüyorumda....

çok güzel olmuş heveslendim ama başka yün nasıl katılır acıklarmısın biraz

saol canım ben ilk defa bi atkı ördümde o yüzden kesmeleri falan hic bilmem acemiyim yani peki 2 tane ip kullanmanın sebebi nedir? daha kalın olun diyemi? tek yapsam nolur?

vaaay helaal olsun vallaa süper olmuuş nasıl yaptıın senin sinirler bayağı sağlam heraldeee ben yapamadım kaç kere söktüüm bidaha da yapmadıım:))) umarım kışın yapmışındır hem ne güzel sıcacık tutmuştur senii çünkü biliyorum çok zooor ellerim kopmuştu vallaaa:))eline sağlıık çok güzeel olmuuş onun yastıklarınıda yaap:))

saol canım ben ilk defa bi atkı ördümde o yüzden kesmeleri falan hic bilmem acemiyim yani peki 2 tane ip kullanmanın sebebi nedir? daha kalın olun diyemi? tek yapsam nolur?

Sakal ip, çok esnek bir ip. Tek başına kullanıldığında sarkıyor. içine başka yün karıştırmamın nedeni bu. Ayrıca kalın olsun ki hacimli dursun diye düşündüm.

vaaay helaal olsun vallaa süper olmuuş nasıl yaptıın senin sinirler bayağı sağlam heraldeee ben yapamadım kaç kere söktüüm bidaha da yapmadıım:))) umarım kışın yapmışındır hem ne güzel sıcacık tutmuştur senii çünkü biliyorum çok zooor ellerim kopmuştu vallaaa:))eline sağlıık çok güzeel olmuuş onun yastıklarınıda yaap:))

Bu kış ördüm canım. Yazın örmek gibi bir delilik yapmadım; çünkü örerken elleri çok terletiyor. Ben yatak örtüsü olarak kullanıyorum. Kışın çok üşüyenler battaniye olarak kullansınlar, inanılmaz sıcak tutuyor...

X