Merhaba arkadaşlar bu yaşadıklarıma inanamıyorum üzerimde gerçekten bir şanet var gibi daha önce başlık açmıştım 16 temmuzda düğünüm vardı 15 temmuzsa kınam vardı kınaya gittik güzel geçti derken akşam eve dönerken malum olaylar gelişti ülkede bir kaos televizyonu açtık darbe diyorlar sokağa çıkma yasağı diyorlar o kadar kötü oldum ki inanın O anları tam net hatırlamıyorum bile Şok'ta gibiydim tek hatırladığım hüngür hüngür ağladığım şimdi ne olacak 1 yıldır hazırlığını yaptığım her şeyine ödendiğim düğünüm mahfil uçtu tabi ülkede daha önemli şeyler oluyordu ama ben o an onları düşünemiyordum bile ongun sabaha kadar ağladım hiç uyumadım sabah fotoğraf çekimim vardı her şey iptal tabi akşama düğünün olup olmayacağı bile belli değil sonra darbe girişimi başarımı oldu dediler çok şükür ama ortalık karışık neyse şehir dışından gelen akrabalarımız vardı düğünü ertelesek onlar gelemeyecek bir daha ki en yakınımız olanlar artı hangi güne erteleyeceğiz belli değil ben sadece ağlıyorum allahım ben yaptım ki bunlar oldu diyorum 1 yıldır beklediğim özendiğini düğünüm ne hale geldi olanlara inanamıyordum şaka gibiydi her şey sonra neyse bir şekilde yaptık düğünü misafirlerin çoğu gelemedi o gün şehir dışından gelecekler gelemedi kimileri korktu çıkamadı gelemedi biz gelenlerle yaptık düğünü erken bitirdik zaten sırf olsun diye yaptık hiç bir şey istediğim gibi değildi en yakın arkadaşlarım bile Korktu evden çıkmaya gelemedi sonra neyse oldu bitti düğün bari balayıma gidelim de kafamızı dağıtırız biraz dedik ama tabi şanssızlık peşimizi bırakmıyor pat izinler iptal yine bir yıkım neyse araştırdık biraz nikah izinleri iptal değilmiş balayımızı yaptık ama 2 gün sörf bu işlerle uğraştık yani devamında yıllık iznimiz bardı o da yandı neyse sağlık olsun dedik hayatımıza baktık aka işe başladığımdan beri insanları beni yılın şansızlığı ayy yazık bahtsız kız demeleri çok üzdü ama atlatmaya çalıştım neyse ki eşimi seviyodum evliliğim iyi gidiyordu çok şükür yapamadığımız foto çekimşnş yapalım bari bir albümümüz olsun dedik kuaförümle daha önce konuşmuştuk zaten bugün aradım randevu almak için bir de ne öğreneyim benim düğünden 2 gün sonra kuaför salonu yanmış be halen tadilat devam ediyormuş yani foto Çek'imi için Şam'ımı yapacak kuaförüm yok yani me diyryim ki artık bı Nasıl bir şanssızlık normalde şansız bir insan değildim ama artık her şeyime o kadar çok engel çıkıyor ki büyümü bar üzerimde lanet mi var ne var bilmiyorum inancımı sorgular duruma geldim düğününe gidip en bayaa takı taktığım arkadaşlarım gelmedi düğünüme sonra aramadılar bile evime de gelmediler tek dedikleri çok şanssızsın
Bütün kuaförler mi yanmış
Saçınızı yapacak hiç mi kimse yok
Çok şükür deyip önünüze bakın...
Normal şeyler, herkesin başına gelebilecek şeyler..
O şansızlık dediğin olaylarda çoğu insanın evine ateş düştü..
Takı olayı da vicdan meselesiİş arkadaşları bir kere çağırabilirsin belki de. O zaman takmak isteyen takar zaten.
NOT: TDK değiliz ama nokta koymak bukadar mı zor?
100 kişi filan normalde 200-250 olacaktık yine çok kalabalık değildik de Arkadaşlarımın olmamalarına üzüldümçok merak ettim, düğüne kaç kişi geldi.
Malesef bir yer tutup öyle bi şey yapamam çünkü yine geleceklerini düşünmüyorum gelenler zaten geldi onlar da akrabalarım ve 2 tane arkadaşım dı diğerleri de gelebilirdi bence ama korktuk dediler eşimin çoğu arkadaşı geldi dıdımın dıdısı gelemedi ama gelselerdi eğlenceli olurdu diye gelmelerini isterdim bir de şehir dışından o gün gelecek 50 kişi vardı onlar gelemedi onlar da küçül bir eğlence için gelmezler gelemeyenler iş arkadaşlarım ve çoğunun yakın tarihlerde düğünü var o yüzden gelmezler evime bile gelmiyorlar şu aralar düğünümüz var diye düğün hediyeliklerim bile elimde kaldı oysa ki o kadar gezip en güzelini seçmiştim