Şaka gibi her şey mi ters gider

Madem gelmemeleri cok sıkıntı değil o zmn sevdiğiniz arkadaslarinizla kuzenlerinizle falanda gidemezmisiniz az kisi olsun sorun degil
Millet akın akın sokaga dokuldu sizinkilerde dugune gidecek cesaret yok bu da ayri bi mevzu ama neyse

Siz biraz fazla negatif geldiniz bana
Gucenmeyin ama biraz cagiriyor gibisiniz
Bende eskiden boyleydim ama degistirebildigim kadar degismeye calistim
Dugun salonum bos kalirsa diye bi konunuzu gorunce aklima geldi
Olumlu dusunun bundan sonrasi icin

Siz biraz fazla negatif geldiniz bana
Gucenmeyin ama biraz cagiriyor gibisiniz
Bende eskiden boyleydim ama degistirebildigim kadar degismeye calistim
Dugun salonum bos kalirsa diye bi konunuzu gorunce aklima geldi
Olumlu dusunun bundan sonrasi icin
Evet eskiden düğün salonun boş kalacak kimse gelmiyor demiştim donra düğüne yakın herkes geleceğini söylemişti çok sevinmiştim bir sürü kişi gelecekti öyeş olumca çok sevinmiş daha da özenmiştim her şeyin en iyisini yapmıştık heyacanlar bekliyordum düğünü ama tabi en olmayacak şey oldu yine düğün salonum boş kaldı düğünü erke bitirmek zorunda kaldık çünkü düpün salonu yine ortalık karışacak dedi ama öyle bi şey de yoktu erken bitirdiğim için de pişmanım . Haklısınız insanlar alın alın sokağa döküldü benimkiler düğüne gelmeye korktular ki ben bu insanlar için 2 ay önceki düğünlerine km lerce yol gitmiştim şehir dışına çok sıkışık olmama rağmen kendi akrabalarının takmadığı altını ben takmıştım en yakın arkadaşım diye onlar ise evlerine 2-3 km uzaktaki yere gelemedi evinden çıkıp taksiye bindem5 dk da gelebilirdi ama çok korkmuş gelemezlermiş biz düğün yapabildiğimizi göre çok da bi şey yok demek ki zaten geri püskürtülmüştü o saatlerde çok kırgınım çokkk

Bence ilk karsilasmanizda hepsine cat cat soyleyin
Evet herkes uzgundu yorgundu ama hayatina devam etti ertesi gun
Benim bi yakinimin dugunu olsaydi katilmam gerekmese bile sirf kalabalik olsun gelin damat dugun sahipleri uzulmesin diye giderdim

bak bundan çok daha bir sürü felaketler zinciri yaşadım bır olayda,hatta alakalı kişinin evi yanmıştı,lakınnnn aradan tam 6 ay sonra neden o kadar engel çıkıp o işimin olmadığını anladım,çok çokkkk daha iyisi oldu,rüya gibiydi,tam anlatamam olayı,şöle diyeyim,örnek alakasız bır örnek,ben 2015 model araba alacakken aslında 2016 model çok daha lux bır araba isterken,ama çaresizlikten o 2015 modeli almak için çok ama çok uğraştım ve olmadı,6 ay sonra 2016 model o çok istediğim araba oldu gibi bir olaya yaşadım

Bence ilk karsilasmanizda hepsine cat cat soyleyin
Evet herkes uzgundu yorgundu ama hayatina devam etti ertesi gun
Benim bi yakinimin dugunu olsaydi katilmam gerekmese bile sirf kalabalik olsun gelin damat dugun sahipleri uzulmesin diye giderdim
Söylemeye çalıştım gelebilirdiniz bence dedim ama suçlu yine ben oldum bu kadar olay varken düğün yapmam çılgınlıkmış onlar tabiki gelmemeliymiş niye gelmediniz diye sormam bile suç oldu şimdi onların düğünü var be ben en yakın tarihte olanına gitmeyeceğimi söyledim ki aynı tarihte gerçekten kuzenimin nişanı da var ama zaten olmasaydı da gitmeyi düşünmüyordum onlar ise gelmeyecek olmamı ayıpladılar benimkinde darbe olmuş takibimi gelemezlermiş ama şu an hiç bir şey yol gitmem gerekirmiş ama koskandığımdan gitmiyormuşum gibi bi izlenim oluyor ama ben kırgınım en yakın arkadaşım bir grup n önce nikahımda şahitlik yapan kişi bile gelmedi ve bana gelemeyeceğini söyleme zahmetinde bile bulunamadı ki ben düğün salonunda msj attım gelecek misin diye o Zaman deri ben evden çıkmak istemiyorum gelmeyeceğim diye en çok ona kırgınım çok nlü ben onun düğünü için km lerce yok gittim en sıkışık Zaman'ımda borçla harçla takısını taktım yol parası her şeyiyle bana 2000 liraya patlamıştı ki düğün hazırlığı olduğu için hiç param yoktu

Bu kadar beklenti içinde olmak ne bileyim gerçi bakış açısı bu tabi ki ben düğün saçma geldiği ve sevmediğim için yapmadım kimsede takı falan takmadı bende bunu takmadım ne gerek kimseden gelecek olana muhtaç ettirmesin allah. Bence böyle beklentilerden vazgeçin ki yıpranmayın gençliğinize yazık ne güzel sevdiğiniz Ada'mla evlenmişsiniz aşkınızı yaşayın evliliğin tadını çıkarın kapınızı kapattınız mı herkes dışarda. Artık kafanızında dışında kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…