Şaka gibi gerçekten

Benim kardeşimin de her olaydda bizi arayan bir sevgilisi vardı sürekli taciz ediyordu. Neden telefonu kapalı, evde mi" ne yapıyor bla bla. Biz de uyuyor falan diyorduk. Kendi aranızda halledin henüz resmiyette aileyle bir bağınız yok, ne yapmalarını bekliyorsunuz?

neden kendını b kadar kucuk duruma dusurdun anlamadım kı ?adam senı engellemis sen aılesını arıyosun yaptıgın dogru mu otur da bı dusun kendını kucuk dusurdun esın değil nisanlın degıl...şu saatten s0nrada arkana bakma sende sıl at...

Ne kadar da basit davranışlar
Bir kadına yılışık olmak hiç yakışmıyor
Ben olsam üstüne hakaret eder engellerdim,sen kim oluyorsun da senin deyiminle ortalığı yırtıyorsun!!
karısı mısın? yoksa nişanlısı mı?

adam seni boynuzluyo sen de belki aramız düzelir diye anasından danasına herkesi arıyosun.

Kaç ay yada yıldır berabersiniz.

Adam kaçmış siz kovalamışsınız üstelik sizi aldattığına dair sağlam emareleriniz varken arayan neden sizsiniz orasını anlamak imkansız.Bence konu başlığınızdaki şaka gibi olan sizsiniz....

hadi evlendin bir şey oldu ailesinin diyeceği şey o ne halt olduğunu biliyordu.ayrıca bu adamla nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz

Amma kendini dusurmussun sana onceki konunda soyledigimiz seylere tamam yapicam demistin sacmaladikca sacmalamis millete kendini madara etmissin. Madem bizi onemsemiyosun niye habire konu aciyosun acma

Annesi babası kulağını çekse aldatılmayı affedecektiniz yani
Gurur herkeste olamıyor maalesef
Gidip yalvarında aranız düzelsin bari

Araman kotu olmus o senin pesine dusecegine sen dusmussun .. Sitelerde hala baskalarina yaziyor diyorsun sonrada ailesini arayip neden boyle oldu falan filan..
Kendini kucuk degersiz hissetmissin ya iste ona sen mahal vermissin..

Yaptiginiz hic hos olmamis.Neyi dusunerek ailesine kadar aradiniz ki?hemde defalarca.
Bu sevgilinizin ahlaksizligindan kaynakli bisey.Kendi aranizda halletmeli,.kabul etmiyorsanizda ayrilmaliydiniz.

Sevgiliyken aldatılıp da hala orta yolu bulmayan çalışan saf kızlarımızı anlıyamıyorum.Sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz?!.
Daha yolun başında her türlü naneyi yiyen bu erkek yarın sizle evlendiğinde aynı şeyi yapmıyacagının garantisi var mı? Bir insan 7 neyse yetmişinde de odur,şükredin ki evlenmeden ne ''MAL'' olduğunu ögrenmişsiniz

Konu sahibine niye bu kadar sert bir sekilde yuklendiniz anlayamadim gercekten. Siz hic mi hayal kirikligina ugrayip sacmalamadiniz, aptalca hareket etmediniz; normal sartlarda yapmayacaginiz seyleri hic mi yapmadiniz?

Birazcik empati bayanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…