Şaka gibi gerçekten

Ailesini ne diye aradın ki evlilikte bile ben aileleri karıştırma taraftarı değilim. Haliyle şu aşamada çocuklarını savunacaklar. Senin arkadaşın yokmu çık gez toz kendini oyalayacak şeyler bul fazlada düşünme bu konuyu. Bu kadarı ile kurtulduğuna şükret. Sana dünde demiştim bunu yine diyorum. yol yakınken gördün ve bitti uzatma bence artık daha fazla

Oha, hala ailesini mi arıyosunuz yahu biz evlenecektik diye?
Rezil etmişsiniz kendinizi.
Gururunuzu hiçe saymışsınız. Değer mi bari bir düşünün? Sizi aldatmış, engellemiş üstüne.

Benim cirkin konusmam senin konunla dogru orantili seni aldatan adamla barismak icin bu kadar etrafi "yirtacaksan" yakaladiginda hesap sormasaydın madem hic cekinme filanda kalmamis bu derece milletin yakasina yapisiyorsun tabirlerden bahsetme istersen

Oha, hala ailesini mi arıyosunuz yahu biz evlenecektik diye?
Rezil etmişsiniz kendinizi.
Gururunuzu hiçe saymışsınız. Değer mi bari bir düşünün? Sizi aldatmış, engellemiş üstüne.
Şu an yenı yenı kendıme gelıyorum degmez galıba ama ben uzulunce aklımı kaybedıyorum mantıklı davranmaıyorum

Aile bireylerini bu kadar dahil etmek doğru mu sizce? Abisi ben karışmam demiş haklı olarak,ne deseydi telefonu alıp anlamadım. Aldatsada,yalanda söylese kardeşi yani,sizi mi tutacak? Burda okuyoruz oğullarının dövdüğü gelinlerine sahip çıkmiyor aileler,kaldı ki siz sadece kiz arkadaşsınız.
İnsanlara bu kadar baskı yaptığınız için sizi bu saatten sonra istemezler diye düşünüyorum, gözleri korkmuştur.

oyy oyy oyyy istediği kadar sevsinler seni arkadaşım çocuklarını kardeşlerini kayıracaklar sen umurlarında olur musun sence ? Hem bu yaptıklarından ailesi suçlu değil ki onları araya katmışsın filan,konuşsalar ne olacaktı ,barıştırmalarını mı bekleyecektin?

Olay vahim ama sizin yaptıklarınız daha garip olmuş yani. Okurken asıl yaptıklarınız şaka gibi demekten alamadım kendimi. Aldattığını öğrendiniz madem bitirseydiniz direkt ilişkinizi. İlla konuşmaya çalışıp kendinizi bu denli küçük düşürmenizin ne anlamı vardı. Sanki gelsin benden özür dilesin bende biraz rezil edeyim diye zorlamışsınız kendinizi gibi görünüyor. Kusura bakmayın şahsınıza değil ancak bu yaptığınız oldukça basit bir hareket olmuş.

Seni, sevgilini ve onun ailesini bir kenara bırakıyorum... senin ailenin de ve özellikle de babanın da öğrenmesi ve bırak demesi... Yani bir kız babası olarak diyor bunu... Kızı küçük düşmesin diye diyor bunu... herkesi bırak aileni düşün en başta...

ileride bu yaptığına o kadar çok pişman olucaksın ki ama şuan hırsın ağır bastığı için gözün hiçbişeyi görmüyo

taş yerınde agırdır C cangozum ya
aılesıyle hııcc muhattap olmasaydınız keske
zaten adam cok yanlıs yapmıs elınızde buyuk koz vardı
ben olsam o kozları yuzune vurur ellerıne saglık ıyı yapmıssın cunku senın kalıbın bu tarz ısler ben sana fazlayım dogru karar vermıssın yakısanı yapmıssın serefıne derrrr ceker gıder bıde sukrederdım

haklıyken haksız duruma dusurmussunuz kendınızı

Boyle kaypak bi adamdan kurtuldum evlenmeden isi ilerletmeden desene arkadasim hadi yeni evliyken yada hamileyken ogrensen nolcak daha niye engelledigine mi takiliyosun defalarca araman hata kendini bu kadar asagi koydurma aramada ararsa acmada..muhattapta olma hep dedigim lafi tekrar ediyorum bir kere kazik atan ikinciyi daha saglam atar uzak dur

Sizi aldatan bir adam icin hala kurek sallamaniz, aranizin duzelmesi umuduyla ailesi ile iletisime gecmeniz hic hos olmamis.

Adam sizi aldatmis, hice saymis, oradan buradan engellemis. Dahasi var mi?

Tavsiyem: Yarin onsuz yeni bir gune uyanin. Her sey daha guzel olacak, inanin!

Sen kimsin ki ailesine kadar ortaligi yirtiyorsun ? Oglu,kardesi yerine seni mi tutacaklardi bu kadar heryerden taciz etmenin amaci ne ?
Ne kadar yapiskan hareketler
Biraz ağır ama yerinde bir cevap olmuş. Tamamen katılıyorum size. Bu kadar yüsuz olmaya gerek yok. Böyle bir durum yaşaSam, ne kadar aram iyi olsa da aramazdim. Onların beni arayıp gönlümü almalarını beklerdim... tuhaf bir durum

önceki konunuzu da takip ediyordum şuan eminim siizin gözününz görmüyo nolursa olsun yediremiyosunuz kendinize fakat daha önemli bi şey var sizi istemiyor.. açık ve net istemiyor üstüne bir de mesajlar aramalar yapılınca konu aileye kadar gidince siz iticileşmişsiniz iyice bir de böyle bi olay olunca nasıl atlatırım diye düşüneceğinize hala neden sizi engellediğini düşünüyorsunuz gayet açık değilmi sizce de neyi neden yaptığı ama bence siz gene gelse dese böyle böyle oldu barısalım barısacaksınız gibime geliyor sakın yanlıs anlamayın ama gururunuzu hiçe saymıssınız tamamen

Vallahi şaka gibi sen geçen gün seni aldattığını öğrenmedinmi.hala birde ndn arıyorsun, adam daha ne yapsın istemediğini belli etmek için. Hem yapmıs hem üste çıkmış.sende hem aldatılıyorsun hem arıyorsun pess.gelse kabul ederdsin sen şimdi.ahh ahh gençlik su adamlara bu kadar değerli hissettirirseniz her haltı yerler işte

canım içinde öfke kalmış kusamadığın ama allah sorsun deyip çekilmek gerek. bi daha bu adamla olamayacağını biliyorsan zorlama artık say söv ama kimseye dallandrıma bırak allahından bulsun .
umarım akıllanmayıp peşinden koşup sonra kanıp evlenip buralarda boşancam diye yazanlardan olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…