Şaka gibi gerçekten

yat kalk şükret
daha bir de ailesini aramışsın aranızı düzeltsin diye
miden varsa görmezden gelseydin baştan...
üzüldüm senin için çünkü kendini değersiz yapan sensin şu an
kaybetti beni desene yahu sadece baksana ne ş..z adammış

Bence kafanı dağıt sinirden böyle davranmışsın belli ki yoksa yaptıkların aslında doğru değil seni aldatmış sonra da engellemiş işte tam o nokta da sinirine hakim olacaktın. Neyse olan olmuş ailece karaktersizlermiş gözün aydın biran önce kendini toparla onlardan kurtulduğun için bildiğin zil takıp oynamalısın

Bu ne ya vıcık vıcık. Yok anneyi aradım yok ablayı aradım abiyi istedim. Ben olsam telefonunuza bile çıkmazdım.Evli olsanız evi ateşe vereceksiniz demek ki. Bence bu sinir falan değil. İleride hayatınıza girecek insanlardan azıcık saygı görmek istiyorsanız kendinize çeki düzen verin. Adam telefondan engelliyor hala ailesini arıyorsunuz gerçekten de şaka gibi

Aldatilmissiniz hersekilde bariz ortada
Adamda sesi kesmis sizi engellemis ki bidaha sitelere girmeye devam ediyo belliki sizi istemiyor.
Abisiylede konusmus ailesnede sizi istemedigni soylemis belliki onlarda ulasamadk demisler ne deselerdi ogullarinimi kotuleselerdi bence kendnizi bukdr dusurmeseydiniz iyiydi .
Asaletinizle siz silip atsaniz.daha iyiydi
Ailenize bile soylemissiniz daha cabalamayin bence istemiyor acik ortada sizde boyle.bi adamdan kurtuldugunza sukredip hayatnza bakin

Gururunuzu ayaklar altına almışsınız. Sizi aldattığını bildiğinizi bildiği halde sizi engellemiş üstüne başka kızlara yazmaya devam etmiş ve siz hala inatla ona ulaşmaya çalışıyorsunuz. Ne yapmaya çalışıyor diye sormuşsunuz ya hani, hiçbir pişmanlık hissetmiyor ve sizden kaçmaya çalışıyor. Durum bu kadar net.

Ailesini aramak ver abisiyle konuşcam demek nedir yaa.. ne gereksiz hareketler bunlar. Adam aldatıp üstüne bide engellemiş işte, hâlâ neyin çabası ki bu anlayamadım ben. Sevmemiş aldatmış, istememiş engellemiş. Annesi ne desin ki sana. Dur ben oğluma seni sevdircem mi desin kadın

Belki düzelir aramız diyemi aradın. Siz gururu nerden kaça alıyosunuz kuzum??

ay kendini şu adamın ayakları altında paspas ettin ya cangoz
neden hala peşindesin
bu kadar gururunu ezme
azıcık onurlu bir duruş sergile dön git hayır yok bu adamdan sana anlasana

ama pardon eşyalarını nasıl alıcaksın di mi?

geçmişte yaptığım birşeyi hatırlattın bana,aslında senın derdın barışmak falan değil,birden acınla saldırmışşın,olmayacğını sende çok ıyı bılıyorsun,bir şokla yaptığın saçmalıklar,sakinleşirsin bır kaç gune,herkesın tepkisi aynı olmaz,en son demleri tükettın belkide böle,bende benden giden hiç kimseyi aramam sormam,engellerim,asla haber almam,numaramı değişrim,semtten bıle geçmem acım dınene kadar,bir zaman sonra acın dınınce onu görmek bıle acıtmaz senı,lakın sneın yaptığın bır değişiğini daha azını bır anlık şokla yaptım yıllar once yaşım daha küçükken...ama sonra döndü geldi,hiç umrum olmadı...sabır sabır sabır,ama daha sonra başıma gelen bır olayda benı terk eden o oldu,sonra çok yazdı etti,aradı,asla ama asla cevap vermedım...taş kesıldım..sende taş kesıl...

ailesini araman çok çok yanlış....
madem aldatmış madem seni engellemiş ayrı ozaman bitsin

Ailesini ne sıfatla arıyorsun?

bir de hani evlenmeye niyeti vardı demişsiniz ailesine.

Resmen kendini yamamaya çalışan kişilerin konumuna sokmuşsun.

yok abisini verin bilmem ne. abisiyle konuşsan ne olacaktı.
adam seni aldatmış.! ötesi var mı..

azıcık gururlu olun!

pes doğrusu adam senı takmamıs aldattıgını bıldıgını bıldıgı halde yok sunu aradım yok bunu aradım hala dıyorsun.. bencede kendını kucuk ve değersız hıssetmelısın şu durumda. kendını kuculten sen olmussun bu hareketlerınle. hem senı aldatmıs ustune bırde belkı barısırız dıye aılesını aradım dıyorsun sence bu degersızlık degıl de nedır

Bu kadar yüz göz olmayın, kendinizi boşu boşuna küçük düşürüyorsunuz. Olmuyorsa, aldatma varsa, sen yoluna ben yoluma deyip arkanızı dönüp gitmek bu kadar zor mu? Aileleri işin içine sokmalar felan...

Ya neden olursa olsun arkadaşım neyin peşindesin adam seni istemiyo işte olay bu kadar basit! Daha fazla kendini aşağılatma bence efendi gibi çık git hayatından.

Ya neden olursa olsun arkadaşım neyin peşindesin adam seni istemiyo işte olay bu kadar basit! Daha fazla kendini aşağılatma bence efendi gibi çık git hayatından.
Seni istemeyen oldu mu hiç ? Ne kadar güzel iç açıcı konusuyosun uz hayran kaldm . Acaba seni de biri istemese aldatıl san bu kadar basit çıkıyorum hayatından diyebilcekmisin

Seni istemeyen oldu mu hiç ? Ne kadar güzel iç açıcı konusuyosun uz hayran kaldm . Acaba seni de biri istemese aldatıl san bu kadar basit çıkıyorum hayatından diyebilcekmisin
Oldu arkadaşım olduki konuşuyorum arkama bile bakmadım doğru olan da budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…