- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bu kadar kendimi küçük ve değersiz hissetmemiştim.Sevgilim olacak ınsanın ınternetten akdınlara yazdıgını ve bana uyuyorum dıyıp de gece batuma gıttıgını ogrenmıstım. Bildigin aldatldım yanı. Ve ona soyledım bugun bılıyorum herseyı neden yaptın dıye. Ne yapsa begenırsınız ? ben yapmadım falan fılan yazdı bı kac defa sonradan gercekten bıldıgımı anlayınca ses kesıldı. cevap vermemeye basladı. Sonra ben dayanamadım aradım bırsuru. Sonra benı engelledı tel den. Sonra o gırdıgı sıtenın bırıne gırdım de ne goruyum yıne bı kadına yazmıs slm dıye. Kafayı yıcem ya nasıl bı adam bu boyle nasıl bırsey. Turkcell sıfresını bılıyordum. Kımle konustugunu bılıyorum. Annesını aradım ddedım bu napmaya calısıyro.Evlenmek ıstemıyr muydu neden boyl yapıyor flana tamam bız arıcaz sımdı konusucaz dedı. Sonra baktım turkcellden abısıyle konusmus. Aradım 5 dk sonra tekrar. Konusamadık acmadı dıyolar onlar da serefsz cıktı . Abısıyle konusmus abısını ver onla konusucam dedım .abısı ordan ben karsmam dıyor. Sonra babası aldı telı ıste konustuk bıraz abısını ver dıyorum abısı yok burda hanımla bız varz dıyolar bunlarda yalancı sahtekar cıktılar nasıl ınsanlarla karsılasmsım nasıl ınsanlarla muhattap olmusum anlamıırm kendımı o kadar mutsuz degersız kucuk cırkın kımsesız hıssedıyrum kı. Bı tek annem ve babam var onlara da anlattım sımdı. Annem de bana dıyor nıye kurcalıyorsun dıye. Babam dıyor sıl gıtsın bıda konusma dıye konusamıyorum zaten adam engelledı benı. Benım yapıcagım seylerı o bana yapıyor ne yapmaya calısıyor sızce tel den engellıyor face den sılıyor. Konusucak yuzu olmadıgından mı yoksa benle knusmak ıstemedıgınden mı?
Belki düzelir aramız diyemi aradın. Siz gururu nerden kaça alıyosunuz kuzum??ortalıgı yırtmak nedır ya ? Nasıl bı tabır. Ailesiyle gorusuyoduk ve benı sevıyorlardı. Bende belkı duzelır aramız dıye aradım nıye boyle cırkın konusuyosunuz kı .Burda kendıme bır destek bulmak ıcın yazıyorum yaptıgınıza bakın
Hiç bu kadar kendimi küçük ve değersiz hissetmemiştim.Sevgilim olacak ınsanın ınternetten akdınlara yazdıgını ve bana uyuyorum dıyıp de gece batuma gıttıgını ogrenmıstım. Bildigin aldatldım yanı. Ve ona soyledım bugun bılıyorum herseyı neden yaptın dıye. Ne yapsa begenırsınız ? ben yapmadım falan fılan yazdı bı kac defa sonradan gercekten bıldıgımı anlayınca ses kesıldı. cevap vermemeye basladı. Sonra ben dayanamadım aradım bırsuru. Sonra benı engelledı tel den. Sonra o gırdıgı sıtenın bırıne gırdım de ne goruyum yıne bı kadına yazmıs slm dıye. Kafayı yıcem ya nasıl bı adam bu boyle nasıl bırsey. Turkcell sıfresını bılıyordum. Kımle konustugunu bılıyorum. Annesını aradım ddedım bu napmaya calısıyro.Evlenmek ıstemıyr muydu neden boyl yapıyor flana tamam bız arıcaz sımdı konusucaz dedı. Sonra baktım turkcellden abısıyle konusmus. Aradım 5 dk sonra tekrar. Konusamadık acmadı dıyolar onlar da serefsz cıktı . Abısıyle konusmus abısını ver onla konusucam dedım .abısı ordan ben karsmam dıyor. Sonra babası aldı telı ıste konustuk bıraz abısını ver dıyorum abısı yok burda hanımla bız varz dıyolar bunlarda yalancı sahtekar cıktılar nasıl ınsanlarla karsılasmsım nasıl ınsanlarla muhattap olmusum anlamıırm kendımı o kadar mutsuz degersız kucuk cırkın kımsesız hıssedıyrum kı. Bı tek annem ve babam var onlara da anlattım sımdı. Annem de bana dıyor nıye kurcalıyorsun dıye. Babam dıyor sıl gıtsın bıda konusma dıye konusamıyorum zaten adam engelledı benı. Benım yapıcagım seylerı o bana yapıyor ne yapmaya calısıyor sızce tel den engellıyor face den sılıyor. Konusucak yuzu olmadıgından mı yoksa benle knusmak ıstemedıgınden mı?
Öyle oluyor zaten ama hiç soğuk davranmiyordu iyiydik bu anda böyle yapmasına inanamadim birden naptigimi bilemedimailesini araman çok çok yanlış....
madem aldatmış madem seni engellemiş ayrı ozaman bitsin
Ya neden olursa olsun arkadaşım neyin peşindesin adam seni istemiyo işte olay bu kadar basit! Daha fazla kendini aşağılatma bence efendi gibi çık git hayatından.Hiç bu kadar kendimi küçük ve değersiz hissetmemiştim.Sevgilim olacak ınsanın ınternetten akdınlara yazdıgını ve bana uyuyorum dıyıp de gece batuma gıttıgını ogrenmıstım. Bildigin aldatldım yanı. Ve ona soyledım bugun bılıyorum herseyı neden yaptın dıye. Ne yapsa begenırsınız ? ben yapmadım falan fılan yazdı bı kac defa sonradan gercekten bıldıgımı anlayınca ses kesıldı. cevap vermemeye basladı. Sonra ben dayanamadım aradım bırsuru. Sonra benı engelledı tel den. Sonra o gırdıgı sıtenın bırıne gırdım de ne goruyum yıne bı kadına yazmıs slm dıye. Kafayı yıcem ya nasıl bı adam bu boyle nasıl bırsey. Turkcell sıfresını bılıyordum. Kımle konustugunu bılıyorum. Annesını aradım ddedım bu napmaya calısıyro.Evlenmek ıstemıyr muydu neden boyl yapıyor flana tamam bız arıcaz sımdı konusucaz dedı. Sonra baktım turkcellden abısıyle konusmus. Aradım 5 dk sonra tekrar. Konusamadık acmadı dıyolar onlar da serefsz cıktı . Abısıyle konusmus abısını ver onla konusucam dedım .abısı ordan ben karsmam dıyor. Sonra babası aldı telı ıste konustuk bıraz abısını ver dıyorum abısı yok burda hanımla bız varz dıyolar bunlarda yalancı sahtekar cıktılar nasıl ınsanlarla karsılasmsım nasıl ınsanlarla muhattap olmusum anlamıırm kendımı o kadar mutsuz degersız kucuk cırkın kımsesız hıssedıyrum kı. Bı tek annem ve babam var onlara da anlattım sımdı. Annem de bana dıyor nıye kurcalıyorsun dıye. Babam dıyor sıl gıtsın bıda konusma dıye konusamıyorum zaten adam engelledı benı. Benım yapıcagım seylerı o bana yapıyor ne yapmaya calısıyor sızce tel den engellıyor face den sılıyor. Konusucak yuzu olmadıgından mı yoksa benle knusmak ıstemedıgınden mı?
Rezil mi ediyorum kadinlarla konuştu dedim diye mi rezil oluyorKıza bak
Çocugu yedi sülaleye rezil ediyor.
Yaşlar kaçtı
Seni istemeyen oldu mu hiç ? Ne kadar güzel iç açıcı konusuyosun uz hayran kaldm . Acaba seni de biri istemese aldatıl san bu kadar basit çıkıyorum hayatından diyebilcekmisinYa neden olursa olsun arkadaşım neyin peşindesin adam seni istemiyo işte olay bu kadar basit! Daha fazla kendini aşağılatma bence efendi gibi çık git hayatından.
Oldu arkadaşım olduki konuşuyorum arkama bile bakmadım doğru olan da budurSeni istemeyen oldu mu hiç ? Ne kadar güzel iç açıcı konusuyosun uz hayran kaldm . Acaba seni de biri istemese aldatıl san bu kadar basit çıkıyorum hayatından diyebilcekmisin