Şaka gibi gerçekten

Demekki para çok kıymetliymiş artık hakettin bu lafı kusura bakma.
2 çocuklu boşanmış adama yapışmışsın aferin sana sırf parası için başka da birşey için değil bence zaten

ne yapmaya çalıştığı belli kaçmaya sizi silmeye çalışıyor. hiç acabalarla kendinizi kandırmayın. zararın neresinden dönülse kardır. olabildiğince hızlı unutmaya çalışın. aileyi arama konusu pek yakışmamış size. kendi kendizi alçaltmışsınız. yapmayın 2 kuruşluk herifler için böyle şeyler... olayın hemen üstüne başklarıyla yazışmaya devam etmiş. demekki abisi aradığındada bırak ya istemiyorum onu atın başınızdan demiş. bu herif ne kadar pislik olsada ailesinin gözüde değerli malesef. size arka çıkmamaları normal. herkesi kendiniz gibi sanmayın. belliki siz onları sevmiş yakın görmüşsünüz ama onların değer vermesi için önce oğulları değer vermeliydi. zaten 6 ay kısa bir süre. başka limanlara yelken açın..

ohh ohh ohh bu ne ya böyle dedektif gibi dakıka kontrolo adam zaten seni kaybetme korkusu olsa gitmez yalanda söylemez hem gitmis bide seni iplememis engellemis telefonlarına cıkmamıs sen hala aileini arıyosun ii ailesi yeter düs yakamızdan demiyor bide
nasıl ailenede herseyi anlatıyosun tamam modernlik güzel ama bu kadarda degil annen neysede babana anlatma bari herseyi yazık adama her ciddi düsündügün iliskiyi anlatıyosun vay insanların haline

Demekki para çok kıymetliymiş artık hakettin bu lafı kusura bakma.
2 çocuklu boşanmış adama yapışmışsın aferin sana sırf parası için başka da birşey için değil bence zaten
amann öylemiymis adam bide cocuklumuydum tam sayfaları okumadım ben

amann öylemiymis adam bide cocuklumuydum tam sayfaları okumadım ben
Bu sayfalarda yoktur zaten önceki konularından biliyorum hatta sormuştum bu adam zebgin olmasa iki çocuklu bi adamla evlenirmisin kabul edermisin diye etmezdim heralde dedi daha ne diyeyim ben buna bide adam aldatıyor

Bu sayfalarda yoktur zaten önceki konularından biliyorum hatta sormuştum bu adam zebgin olmasa iki çocuklu bi adamla evlenirmisin kabul edermisin diye etmezdim heralde dedi daha ne diyeyim ben buna bide adam aldatıyor
bence kızın gözleri kör ya cokkkkkkkkkkk asık farkında dgeil yada takıntılı bilemicem garip yani bu kadar üstelemek bide aileside dua etsin bisey dememis ben bu kızın babası olsam senin haysiyetin şerefin yokmu kendini neden ayaklara düsürdün diye kızıma kızar telinide elden alırdım

Adam zengin diyorum sen hala aşk diyorsun ya

nişanlısı değilsiniz karısı değilsiniz ailesi tabiki oğullarını tutar. aileyi aramanız hiç hoş olmamış. ayrıca bu ulaşma çabası neden? bırakın suçlu olan o ulaşmaya çalışan da o olmalı. zaten böyle bi adam size ulaşmasın bırakın siz de silin gitsin. ailesi sizi desteklese barışacak mıydınız? onun için en güzeli hiiiç arayıp sormayın.

Adamın ailesini neden arıyorsunuz? Böyle bir durumda aileden medet ummak nedir? Lütfen kendinize gelin gururunuzu bukadar ayaklar altına almayın. Bırakın adamı gitsin başka adam mı kalmadı dünyada. Eşiniz değil bir şey degil bu kadar kendini küçültüp yıpratmaya değmez.

Evlenmek istemiyor muydu?

İstiyor gibi mi duruyor? Adam bırak evlenmeyi seninle ciddi bir ilişki bile düşünmemiş ki, hem seninle hem başkaları ile rahat rahat takılmış . Olay ortaya çıkınca da arazi olmuş. Üzerinde fazla düşünmeye gerek yok. Yazık.

Konu sahibine niye bu kadar sert bir sekilde yuklendiniz anlayamadim gercekten. Siz hic mi hayal kirikligina ugrayip sacmalamadiniz, aptalca hareket etmediniz; normal sartlarda yapmayacaginiz seyleri hic mi yapmadiniz?

Birazcik empati bayanlar.
Aynen teşekkür ederim.

konu başlığı şaka gibiyim gerçekten olacaktı sanırım... gerçekten şaka gibisiniz siz kendinizde misiniz adam sizi aldatıyor eminsiniz hala daha olay peşine düşüp duruyorsunuz adama mecbbur musunuz hele bir de aaileyi arayıp yok evlenecektik yok abisini ver falan bunlar ne kadar yanlış şeyler ya biraz gururlu olun he yani ailesi abisi teli alıp yapmış bir hata pişman dese kabul mu edeceksiniz amaç ne

Sevgiliyken ailelerle bu kadar görüşülmemeli, yakın olunmamalı. Ha siz goruşmuşsunuz ve yakınmışsınız , aramanız çok normal.
O anın hırsıyla insan ne yapacağını bilemeyebilir. Hata mı hata ama adinin yaptığı kadar değil.

Uzun bir süre sessiz kalın. Sizde engelleyin onu. Sizden hiçbir şekilde haber alamasın.
Pişman olacaktır o da zamanla.
Canınızı yakmak istemiyorum, ancak söylemek zorundayım ; eğer sizi gerçekten sevip isteseydi kapınıza dayanmıştı af dilemek için.
O kendine yaptı güzel kardeşim. Şimdi canınız acıyordur, zaman geçtikçe bu sıkıntınız dinecek inşaallah.
Kendinize bu süre zarfında mutlaka ek bir uğraş bulun sizi rahatlatabilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…