- 17 Şubat 2020
- 10.687
- 28.112
- 548
Neden 99 neden 100 degil99,999999999
Dohuz bin dohuzyuz dohsandohuzNeden 99 neden 100 degil
Aceba camasir suyu felanmi icti tuhaf
Coolyo hanim, bu soruyu kat cebinde sakla . acayip ilginc Bir Soru Yarin hocani ara sorPeki kutuplardaki penguenlerin son yıllarda yaşadığı sorunlar hakkında ne düşünüyorsun?
Allah yardımcın olsun zor ya. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahYatamıyorumazıcık uyusam sağa dön sola dön daha doğrusu döneme uykular haram yani
Sen naptin bu 9.99999 sen naptin bu dohuzlarlaDohuz bin dohuzyuz dohsandohuz
99.9999 neden denir neden 100 denmez bile bilmiyorsunuz… beyn..Neden 99 neden 100 degil
Aceba camasir suyu felanmi icti tuhaf
Öylede olsa Allah bilir yinede. Böyle şeylere girmeye gerek yok bence.He iy. Yoksa Kimi kandiriyosun diycektim.
Allah’im verdigi cevaplar da cevap olsa on saatte yazdigi seye bakCoolyo hanim, bu soruyu kat cebinde sakla . acayip ilginc Bir Soru Yarin hocani ara sor
Aşkolsun senin gibi her halt hakkında bilgi ve fikir sahibi biri.. Üzdü açıkçası.Coolyo hanim, bu soruyu kat cebinde sakla . acayip ilginc Bir Soru Yarin hocani ara sor
He beyn en cok sende var 99.999999 tane sende var99.9999 neden denir neden 100 denmez bile bilmiyorsunuz… beyn..
Seliz bizim şu banlanan kız vardı ya sürekli biseyler söyleyen bu o mu acabaCoolyo hanim, bu soruyu kat cebinde sakla . acayip ilginc Bir Soru Yarin hocani ara sor
Zaten öylede. Hani herkes burda düsüncelerini yaza biliyorya ,okudukca Bende yazim dedim.Öylede olsa Allah bilir yinede. Böyle şeylere girmeye gerek yok bence.
Ha seymi adi neydi onun v îleSeliz bizim şu banlanan kız vardı ya sürekli biseyler söyleyen bu o mu acaba
Nick aklıma gelmedi inançsızim diyo su ya
Aynen ve sende 0,000000000001He beyn en cok sende var 99.999999 tane sende var
Keske yazmasaydin ya vallaZaten öylede. Hani herkes burda düsüncelerini yaza biliyorya ,okudukca Bende yazim dedim.
He he o kesin o yada yakınlık varHa seymi adi neydi onun v île
Ya sen yazamıyorsun bile kız, kim öğretti okuma yazmayı sana gözüm pörtlüyor yapma. Kendimi toparlayıp bir ciddiye alacam gülme geliyorZaten öylede. Hani herkes burda düsüncelerini yaza biliyorya ,okudukca Bende yazim dedim.
Aynen ve sende 0,000000000001kesin Yani görmeden etmedenA
Sizinki fikir değil ama yargılamak oluyor. Hüküm vermek oluyor hatta. Neyin kabul olup olmayacağını Allah bilir. Böyle şeylere girip tartışmanın anlamı yok. Konu amacından sapmasın. Ben güzel güzel sohbet edelim diye açtım bu konuyu.Zaten öylede. Hani herkes burda düsüncelerini yaza biliyorya ,okudukca Bende yazim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?