''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

anladim canim benim cok zor ,cok kisi bunu yasiyo ,onceden en sevdigin seyleri hamileyken tiksinti duyabiliyosun
allahim sana bol bol sabir versin ,bide esin calisiyo mecbur biseyler hazirlaniyo

anladim canim benim cok zor ,cok kisi bunu yasiyo ,onceden en sevdigin seyleri hamileyken tiksinti duyabiliyosun
allahim sana bol bol sabir versin ,bide esin calisiyo mecbur biseyler hazirlaniyo

evet cnm öylee.saol tşk ederm
eşimin dediği gibi mucize yaratmak kolay değil diyo.
doğru söylüyor.

selam canım
ben normaldede çok su içen biriyimdir hatta teyzemler felan çok imrenir bana kendileri zorla bi kaç brdk su içerler gün içinde benim yanımdan şişem eksik olmaz
eee böle olunca birde sıcak ee birde evdeyiz malum ev işleri yemek bu sıcakta akannehir

sigara böreğindne 2 tane yedim karnım öle şiştiki bişiler içmekten :a015:

allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:

ah keske bende senin gibi su icsem hic canim istemiyor aklima gelmiyor
is yerinde su aldim 1 litrelik ondan gunluk icim diye, inan 1 litreyi 3 gunde zor bitirdim
cok kotu oluyo su icmemek en iyi seninki
iste ramazanda biradaha sabretmek gerekiyor
sicaklar cok kotu turkiyede

evet içemeyenler diyo zorla içerken sanki boğulcakmışım gibi oluyo içemiyorum
aama zorlada olsa içmek gerekli vücudun ihtiyacı olanı alması lazım
sende zorla bak ramazanda su içmek daha kolay olur snein içinde kaydirigubbakcemile5

evet çok sıcak vantilatörün karşısında oturuyorum hep şu an olduğu gibi sempatiksalakcinni
nereye gidersem taşıyorum yanımda mutfaga yatak odasına oturma odasına kaydirigubbakcemile3

yağmur felanmı var orda kaç derece hava merak ettim bilmiyorumkismile

ramazanda iciyorum ama karnim davul gibi oluyorkaydirigubbakcemile3 yinede cok icmeye calisiyorum,susuzluk insanin bagirsaklarinda problem yapabiliyor,bundan korkuyorum
bikac hafta once bizim burdada oyle sicak olmustu mutfakta insan yemek yapmaiyordu ama simdi baya serin 13-14 derece falandir
turkiyede kac 30 dan fazlami yoksa

evet su içmekten şişiyoruz yaptığımız yemeklerde kalıyo zaten
yatana kadar içmeye ve soğuk meyve yemeye devam ediyoruz sahurada yiyemiyoruz sempatiksalakcinni

13 14 mü

akannehir akannehir akannehir

ayyy keşke burada öle olsaaaaaaaa

sıcaklık 33 derece ama öğlen hissedilen 42 derece mi neymişş akannehir

merhaba arkadaşlar :)

bugün hafif yiyeceğiz

mercimek çorbası
kısır ve kahvaltılık

yenmiyor çünkü midemiz alışmadı henüz oruç tutmaya
zaten iştahsız bir aileyiz...

neyse hepinize, hepimize hayırlı ve muhabbet dolu iftarlar diliyorum:)

Setr-i Nisa :)
Hoşgeldin , hepsi çok hoş bilhassa kısıra bayılıyorum ve bence çay saatleri dışında da harika gidiyor.Afiyet,bereket,şifa ola..
O oğluşunu da kocaman öperim

oooo bura canlanmış.bende yoğurt çorbamı pişirdim. karışık kızartmam kaldı. salata karpuz yeter. bir ziyaret edeyim fikir alayım dedim . bende cacık yapsam bari . soğuk soğuk.

selam kızlar. yarın iftara misafir alacağım. ne yapacağımı bilemiyorum . evimiz müsait mangal için. iftarda olur mu acaba ??? bir fikir verin .

ya hic sorma biz hic bisey yiyemiyoruz
burda cok gec aciyoruz 9;20 de duun ye is kaldir saat oluyor 10
10 dan sonra cay veya kahve 11 e geliyor ,is oldugundan yatma zamani geliyor gunduzku okadar canimizin istediklerinin hic birini yiyemiyoruz valla

of canimya cok sicakk ,turkiye yaniyor diye hep biliyorum ,bu sene boyle seneye daha once gelcek ,herkesin onceden dusuncesi alsada allah sabir veriyo guzelce orucumuzu bitiriyoruz

Perinin kızı neden olmasın gülüm,sen yap biz de gelelim :)
Mmmm,süper..

ellerine saglik canim bende bugun mercimek corba yapicam aylar oldu yapmaya cok ozledim simdiden diyorum kac tas icicem diye :)

menu cok hafif iste evdeki kisilerin ne yiyip yemedigine bagli menulerde biraz
hayirli ramaznlar canim

C
Pilerken o kadar nefis kokuyor ki o kokuyu almamak için burnumu tıkadım :)))
Kızım anniiii yee güşeel kokduuuuu diyerek benim yerime tecrübe etti zaten de

ay libyanamsenin o anni diyen kızını yerim ben
ya da dur yemiyim Allahın emri peygamberin kavliylen benim oğlana istiyim:roflol:
böyle marifetli anneden nasıl kız olur artık Allah bilir
ben de bugün güllaç yapıcam
ama tek tek porsiyonluklar halinde
güllacın sütüne ben limon kabuğu da koyuyorum
limonlu bütün pastalara bayılırım çünki

oooo bura canlanmış.bende yoğurt çorbamı pişirdim. karışık kızartmam kaldı. salata karpuz yeter. bir ziyaret edeyim fikir alayım dedim . bende cacık yapsam bari . soğuk soğuk.

hosgeldin canim ,sendemi takiliyosun buraya ,ne iyi ediyosun
yogurt corbasi varmis caciga gerek varmi ,canin istediyse bilmiyorumda,fazla olunca yenmiyor kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…