selam kızlar. yarın iftara misafir alacağım. ne yapacağımı bilemiyorum . evimiz müsait mangal için. iftarda olur mu acaba ??? bir fikir verin .
bence guzel olur mangal yaninda soguk corba yap bikac cesit meze salata mangalla harika olur bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar. yarın iftara misafir alacağım. ne yapacağımı bilemiyorum . evimiz müsait mangal için. iftarda olur mu acaba ??? bir fikir verin .
ay libyanamsenin o anni diyen kızını yerim ben
ya da dur yemiyim Allahın emri peygamberin kavliylen benim oğlana istiyim
böyle marifetli anneden nasıl kız olur artık Allah bilir
ben de bugün güllaç yapıcam
ama tek tek porsiyonluklar halinde
güllacın sütüne ben limon kabuğu da koyuyorum
limonlu bütün pastalara bayılırım çünki
Zeytinyağlı taze fasülye
Etli biber dolması
Cacık
Sarma yapıcam en yakın zaman
canumm çekti bilmiyorumkismile
:hulya:
Ne zaman yapıcaksın mordaşım,heh işte tam o gün ben sizdeyim bu kadar olur ya Husempatiksalakcinni
Simi es-selam :)
Gofretli pasta yapsana bize ablam
ben zaten oruç tutamıyorum
meze türünü daha çok seviyorum
eşim de ağır istemiyor bu sıcakta
bugünlük böyle meze olsun :))))
hb canım evet az kaldı 17 gün
aminnnn inşllaahhh
İnanır mısınız ben hiç susamıyorum çok şükür... orucumu açmak için yarım bardak içiyorum tamam...ama acıkıyorum... baya yiyorum iftarda... verdiğim kiloları almazsam iyidir...
buldimmm
ilave olarak yeşil fasulye kızartması ve sarımsaklı yoğurtlu mısırlı mor lahana :)
yeşil fasulye kızartmasoı derken ???
a.sa.s
buldimmm
ilave olarak yeşil fasulye kızartması ve sarımsaklı yoğurtlu mısırlı mor lahana :)
:
akannehir
2:Ayy ayy :2: ben çok hastayım grip olmuşum da ablacım..
bana da yapar mısın bunlardan,iyi gelir belki:hulya:
Ajite ile ikram metoduaklinialirimsmile
Bamya kızartıyorum süper ,fasülye de enfes oluyor.Hatta bir öneri.
bamya veya fasülyeleri minik minik doğrayıp (bamya ile daha güzel oluyor)
hazırladığınız hamur harcına batırın,son olarak yumurta ve galeta ununa bulayın bol yağda kızartın mmm kaydirigubbakcemile5