- 24 Eylül 2018
- 99.187
- 296.251
- 698
Konuşuyor şu anBende acayip merak ediyorum hemso, ne zaman açıklanır acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşuyor şu anBende acayip merak ediyorum hemso, ne zaman açıklanır acaba![]()
Ah sorma sormaBen de sayın bay biden’dan ne zaman bay kemal’e geçecek diye bekliyorum![]()
Bayramda kesin deKonuşuyor şu anHaberTurk falan aç,ben sırf bunun için tv actim
Aynen hemsomSon düzlükteyiz.![]()
Zaten olsun bayramda ,gerek yok mucuk mucukBayramda kesin de![]()
Bi ççılgınlık yapıp arefe öncesi+bayram+19 mayısı kapatırlarsa deliririz artıkBayramda kesin de![]()
Ayy kesinlikle hemsom yaa ınş olur yaa ,kesinlikle olmalı yoksa yandıkZaten olsun bayramda ,gerek yok mucuk mucuk![]()
Öyle bekliyorlarBi ççılgınlık yapıp arefe öncesi+bayram+19 mayısı kapatırlarsa deliririz artık![]()
Ben de bitiyorum.Ha gayret hemso bitiyooo![]()
Ben bekliyorum böyle bi çılgınlıkBi ççılgınlık yapıp arefe öncesi+bayram+19 mayısı kapatırlarsa deliririz artık![]()
Olacak canim kesin ,de bakalım bayrama kadar ne olacakAyy kesinlikle hemsom yaa ınş olur yaa ,kesinlikle olmalı yoksa yandık![]()
Çok âmin hemsoomBen de bitiyorum.Bana 1,5 yaşında, sabah yedide uyanan ve sürekli emen kuduruk bi bebe ve canlı derslerle bence çift sevap yazılmalı ama Allahım sen bilirsin tabii.
![]()
MantıklıBen de bitiyorum.Bana 1,5 yaşında, sabah yedide uyanan ve sürekli emen kuduruk bi bebe ve canlı derslerle bence çift sevap yazılmalı ama Allahım sen bilirsin tabii.
![]()
20 dakika var bizeİftar oldu ayol,hala yok
Öyle bekliyorlar![]()
Çüüşşşşş. 15 gün olur öyleyse. SıyırmalıK.Ben bekliyorum böyle bi çılgınlık![]()
3 hafta bebisimÇüüşşşşş. 15 gün olur öyleyse. SıyırmalıK.