Fotoğrafı özelden bana atarsın:)İşte bu güzel oldu tamamdır ben gidip tarif yapıyım o halde![]()
Labne kutusunu unutma:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafı özelden bana atarsın:)İşte bu güzel oldu tamamdır ben gidip tarif yapıyım o halde![]()
Hmmm...Onlar tarif canım biz sofra istiyoruz.Ama dediğim gibi herkes ne yapar bilmem ama çok abartılmadan yapılabilir:)
Seni tepsiyi naparsin biliyon mu hemsoBen gece bir iki gibi tek başıma bir şeyler yiyip yatıyorum. Bence kendime sahur tepsisi bile hazırlayabilirim. Olur mu Nevoş![]()
Evet ama sofrada labne ile hazırladığımız bir kahvaltılık olmalı:)Omlet bile olur:)Hmmm...
Sofranın bir adı olacak mı pekiyani öylesine hoş bir sofra hazırlayıp sadece fotosunu atmam yeterli mi?
Evet kahvaltı sofrası tarzı masada Pınar labne olacak. Tarif ayrıntısı yok. Sadece sofra fotosuHmmm...
Sofranın bir adı olacak mı pekiyani öylesine hoş bir sofra hazırlayıp sadece fotosunu atmam yeterli mi?
Heralde kimse 12 kişilik yemek takımı ile sahur yapmiyordirOnlar tarif canım biz sofra istiyoruz.Ama dediğim gibi herkes ne yapar bilmem ama çok abartılmadan yapılabilir:)
Aynen öyle:)Heralde kimse 12 kişilik yemek takımı ile sahur yapmiyordir![]()
Senin takım çok yakışırHeralde kimse 12 kişilik yemek takımı ile sahur yapmiyordir![]()
Katilsam bırak labneyi evde köy peyniri bile yokAynen öyle:)
Sade sofralar olursa güzel olur:)
Tamam inşaallah bekleriz:)Katilsam bırak labneyi evde köy peyniri bile yokpazara çıkarsam insallah atarım :))
Nevreste abartilmasin dediSenin takım çok yakışır![]()
Ayy inş yapmıyordur yaaHeralde kimse 12 kişilik yemek takımı ile sahur yapmiyordir![]()
Bu pandemi zamanı herkes i düşünelim demi amaAyy inş yapmıyordur yaaherkes küçük düşünsün minikim
![]()
Tamam o zaman ben de varımEvet kahvaltı sofrası tarzı masada Pınar labne olacak. Tarif ayrıntısı yok. Sadece sofra fotosu![]()
Bencede minikim, saten peceteye falan gerek yok sahurdaBu pandemi zamanı herkes i düşünelim demi ama![]()
Bu dediğine uyulursa,sahur ruhuna uygun çok samimi, sade fotoğraflar gelirAynen öyle:)
Sade sofralar olursa güzel olur:)
Geçmiş olsun canımAyy hayırlı olsun nevossuzerinize afiyet alerjim mi tuttu ne oldu geceden beri hapsirik rekoru kırıyorum
![]()