Fotoğrafı özelden bana atarsın:)İşte bu güzel oldu tamamdır ben gidip tarif yapıyım o halde
Labne kutusunu unutma:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğrafı özelden bana atarsın:)İşte bu güzel oldu tamamdır ben gidip tarif yapıyım o halde
Hmmm...Onlar tarif canım biz sofra istiyoruz.Ama dediğim gibi herkes ne yapar bilmem ama çok abartılmadan yapılabilir:)
Seni tepsiyi naparsin biliyon mu hemsoBen gece bir iki gibi tek başıma bir şeyler yiyip yatıyorum. Bence kendime sahur tepsisi bile hazırlayabilirim. Olur mu Nevoş
Evet ama sofrada labne ile hazırladığımız bir kahvaltılık olmalı:)Omlet bile olur:)Hmmm...
Sofranın bir adı olacak mı peki yani öylesine hoş bir sofra hazırlayıp sadece fotosunu atmam yeterli mi?
Evet evetKatılırım canım kendime özel hazırlarım bende
Evet kahvaltı sofrası tarzı masada Pınar labne olacak. Tarif ayrıntısı yok. Sadece sofra fotosuHmmm...
Sofranın bir adı olacak mı peki yani öylesine hoş bir sofra hazırlayıp sadece fotosunu atmam yeterli mi?
Heralde kimse 12 kişilik yemek takımı ile sahur yapmiyordirOnlar tarif canım biz sofra istiyoruz.Ama dediğim gibi herkes ne yapar bilmem ama çok abartılmadan yapılabilir:)
Aynen öyle:)Heralde kimse 12 kişilik yemek takımı ile sahur yapmiyordir
Senin takım çok yakışırHeralde kimse 12 kişilik yemek takımı ile sahur yapmiyordir
Katilsam bırak labneyi evde köy peyniri bile yok pazara çıkarsam insallah atarım :))Aynen öyle:)
Sade sofralar olursa güzel olur:)
Tamam inşaallah bekleriz:)Katilsam bırak labneyi evde köy peyniri bile yok pazara çıkarsam insallah atarım :))
Nevreste abartilmasin dedi benimkiler çok gosterisli yaSenin takım çok yakışır
Ayy inş yapmıyordur yaa herkes küçük düşünsün minikimHeralde kimse 12 kişilik yemek takımı ile sahur yapmiyordir
Bu pandemi zamanı herkes i düşünelim demi amaAyy inş yapmıyordur yaa herkes küçük düşünsün minikim
Tamam o zaman ben de varım NevresteEvet kahvaltı sofrası tarzı masada Pınar labne olacak. Tarif ayrıntısı yok. Sadece sofra fotosu
Bencede minikim, saten peceteye falan gerek yok sahurdaBu pandemi zamanı herkes i düşünelim demi ama
Bu dediğine uyulursa,sahur ruhuna uygun çok samimi, sade fotoğraflar gelir bakalım nasıl bir kategori olacak katılırım belki ben de minnak bir sofraylaAynen öyle:)
Sade sofralar olursa güzel olur:)
Daha önce ki pınar yarışmalarında örnekler var canımTamam o zaman ben de varım Nevreste
Geçmiş olsun canımAyy hayırlı olsun nevossuzerinize afiyet alerjim mi tuttu ne oldu geceden beri hapsirik rekoru kırıyorum