- 20 Mart 2008
- 141.607
- 213.136
- 1.423
- 60
O kadar değil minnoş ya ters bir harekette hemen ağrı giriyor,bakalım dr ne diyecek.Muhakkak duş abla ardına benim elimde güç kaybı da var şuan bazen düşünüyorum elimden tabağı falan
İnşallah canısı ya gidence öğrencem artık.İnşallah önemli bişey değildir ablacım ya
Benim komşum da öyle mecbur kalıp adliye ye gitmiş miras işleri için normalde hiç ckmaz dışarı kadın ordan kaptı geldi covid i kim bilir kim den bulaştı diyorCovid olup söylemeden geziyorlar :/
Aynen nevoşum ya.Hayırlısı ablacım :)
Benim herşey ilerliyor gerileme yokO kadar değil minnoş ya ters bir harekette hemen ağrı giriyor,bakalım dr ne diyecek.
Kurdeleli Cavidan mı bu, nerden çıktı o, muhabbet neÇok teşekkür ederimmm inşallah❤
Ben de karar veremedim buzluktan et çıkardım sadece akşam ola hayrola bakalım
Cavidan ne seviyorsa onu yapıyoruz amaa poşe falan olmaz
Biz hep dikkat ettik:/Benim komşum da öyle mecbur kalıp adliye ye gitmiş miras işleri için normalde hiç ckmaz dışarı kadın ordan kaptı geldi covid i kim bilir kim den bulaştı diyor
Biz artık daha da dikkat ediyoruz komşumun eşi hala entube
Dün gece yine buradaydıKurdeleli Cavidan mı bu, nerden çıktı o, muhabbet ne
KaçırmışımDün gece yine buradaydı
Boyunda kötü onada çok dikkat etmek lazım,ani hareketlerden kaçmak gerekiyor.Benim herşey ilerliyor gerileme yokfizyoterpist boynun iyi durumda romatizma tutmamış dedi şuan boynumda çağır cutur sesler geliyor bana kimsenin bişey demesine gelmiyor oluveriyor herşey
Biz hep dikkat ettik:/
Eşimin iş yerinden bulaştı yoksa başka türlü alma imkanımız yok:)
Ama bize bulaşmaz diyerek herkes geziyor.
Eminim ailesiyle iftar yapanlar vardır.
Aynen abla torun kucaklamama ne kaldı benim de 10 sene sonra en erkenBoyunda kötü onada çok dikkat etmek lazım,ani hareketlerden kaçmak gerekiyor.
Yaşlanıyoz artık minnoşumm kafa kağıdı eskimeye başladı bile .
10 sene dediğin geliyor hemen bir bakmışsın kaygana olmuşsunAynen abla torun kucaklamama ne kaldı benim de 10 sene sonra en erken
Olur mu olur10 sene dediğin geliyor hemen bir bakmışsın kaygana olmuşsun
Kızda k.valide,oğlanda kaynana oluyon ona göreOlur mu olurkaynana minik düşünmesi bile kötü
Önce kaynana olup bir süre kaynana devam edip jubileyi kayinvalide olarak tamamlayacağım demek kiKızda k.valide,oğlanda kaynana oluyon ona göre
Valla o işler öyle olmuyor hazırlıklı ol kayganaÖnce kaynana olup bir süre kaynana devam edip jubileyi kayinvalide olarak tamamlayacağım demek ki
Yine efsaneydiKaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?