- 20 Mart 2008
- 141.604
- 213.135
- 1.423
- 60
Iste herkese şapur şupur bize yarabbi şükür
Geçmiş olsun ablacım nasıl bir ağrı bu bende oluyor ama şişlik yok diye önemsemiyorum ...bilekten başlayıp kolun iç kısmına doğru azalıyor çizgi halinde benimkiHaftaya gidecem doktora zaten.
Teşekkür ederim ablacimBenden sana gelsin bayılıyorum bu şarkıya
Aynen canımcımDikkat et ablacim kendine zorlama
Sağol minnoşum sağ el bileğimde epeydir var ters hareket yapınca ağrı giriyor,Geçmiş olsun ablacım nasıl bir ağrı bu bende oluyor ama şişlik yok diye önemsemiyorum ...bilekten başlayıp kolun iç kısmına doğru azalıyor çizgi halinde benimki
Rica edrim canımcım severek dinlerim bu şarkıyı hemde hareketliTeşekkür ederim ablacim
Önemli bir şey yoktur inşaallah:)Haftaya gidecem doktora zaten.
Bende üstüne yüklenince oluyor ama ortopedi filmde bişey görmezse bişey yok diyorAynen canımcım
Sağol minnoşum sağ el bileğimde epeydir var ters hareket yapınca ağrı giriyor,
Olmazsa isimiz iş 330 gecmis ölüm sayisiÖnemli bir şey yoktur inşaallah:)
Bugün toplantı var belki tam kapanma olur deniyor:)
OlmasınÖnemli bir şey yoktur inşaallah:)
Daha fizik tedavi doktorunada söyemiştim,iltihap filanda olabilir demişti kan tahlili isteyecem .Önemli bir şey yoktur inşaallah:)
Aslı'cım demek sen buralardasın
Çok sağol canım benimDaha var ama ben bunu çok beğendim
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Bence normal abartısız:)
Abartı yok:)
Şişşşştttt katılım gizli katıldığımızı söylemiyoruz
Bende olsun istiyorum.Yeter evlerinde otursunlar.Ben 2 haftadır hiç çıkmadım.Olmazsa isimiz iş 330 gecmis ölüm sayisi
Te allam
Ama kapanma daha önemli her şey için:/Olmasınhastane işlerim var benim
Muhakkak duş abla ardına benim elimde güç kaybı da var şuan bazen düşünüyorum elimden tabağı falanDaha fizik tedavi doktorunada söyemiştim,iltihap filanda olabilir demişti kan tahlili isteyecem .
Bakalım ne kararlar çıkacak yine..
Herhalde sürekli tablet kullanıyorum oyun oynuyorum bide burası maus filan kullanıca ode tetikledi herhalde.Bende üstüne yüklenince oluyor ama ortopedi filmde bişey görmezse bişey yok diyor
Hayırlısı ablacım :)Daha fizik tedavi doktorunada söyemiştim,iltihap filanda olabilir demişti kan tahlili isteyecem .
Bakalım ne kararlar çıkacak yine..
Zamanında herkes kendini kapatsaydi böyle olmayacaktıAma kapanma daha önemli her şey için:/
İnşallah önemli bişey değildir ablacım yaHerhalde sürekli tablet kullanıyorum oyun oynuyorum bide burası maus filan kullanıca ode tetikledi herhalde.
Zaten ayak bileğimide göstereceğim.
Covid olup söylemeden geziyorlar :/Zamanında herkes kendini kapatsaydi böyle olmayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?