• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
hemenn detaylara geçiyorum 16+5 teyim sanırım, cinsiyeti de kız:anne: işte bakalım şimdilik bu kadar ben de başka ayrıntı bilmiyorum inan:KK33:

inşallah canımmm inşallah :KK68::KK200:
Ya dün sana duyduktan sonra ilk yorumu yaparken kız diyecektim daha dedim kaç haftalık oldgunu bilmiyorsin yorum yapma dedim kendime :D kız evladı bambaşka ya :KK68: rabbim sağ salim kucagina almak nasip olsun wunderim :KK68:

Filizkom nasıl verdin o kadar kiloyu bu kadar kısa sürede maşallah ❤ bence metabolizman hızlı 🙏👏
Canim ben ramazanda yemek yiyemiyorum yesemde rahatsiz ediyo oyuzden gece yoğurdun icine hurma ceviz incir koyup yedim ama metabolizmam hizli degil sadece ramazana özgu🤭

Canim ben ramazanda yemek yiyemiyorum yesemde rahatsiz ediyo oyuzden gece yoğurtdun icine hurma ceviz incir koyup yedim ama metabolizmam hizli degil sadece ramazana özgu🤭
Bende ekmek hiç yemiyorum ramazanda ama yemek yiyorum 🤷‍♀️
Yoğurt mu faydalı acaba🤔
Sen aslında tuvalet sorununu cozsen alır yürürsün filizko 😄

😁 maşallahın var ablacım senin çoğu 20 liklere taş çıkarırsın valla zaten yaşını bilmeseler inanmaz kimse 40 olduğuna 🥰❤️ Allah sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Aslı'cım demek sen buralardasın:60:
Çok sağol canım benim:60:Daha var ama ben bunu çok beğendim:60:
Ben yeniii gördümmmmmmmm
Amanınnnnnnnnnnn amanınnnn amanınnnnnnnnn 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Gebeliğini yesinler seninnnnnn WunderLost WunderLost
Hemide kızçeee 🎈🎈🎈
Benmde olcak nevreste ablanın dediii gibi 🙈
Allah kısmet ederse🤲

Ya varya bu topikte kim istiyorsa kim diliyorsa, rabbim tek tek hepsine sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah🤲🤲🤲
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah:60:
Akşam millet katılmam deyip duruyordu. 2 kişi göndermiş, kesin katılmam diyenlerdir :deli: Nasıldı acaba sofraları abartı mıydı🤦‍♀️. Nevreste Nevreste
Bence normal abartısız:)
Tüyo ver bize Nevreste Nevreste gariban takılalım mı? 😁
Abartı yok:)
ben yaptım dün kızlar merakınızı giderim benim ki hazır :halay:
Şişşşştttt katılım gizli katıldığımızı söylemiyoruz :rolleyes::sus:

Aslı'cım demek sen buralardasın:KK60:
Çok sağol canım benim:KK60:Daha var ama ben bunu çok beğendim:KK60:

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah:KK60:

Bence normal abartısız:)

Abartı yok:)

Şişşşştttt katılım gizli katıldığımızı söylemiyoruz :rolleyes::sus:
ama o gün konuştuk ya tamam artık ağzımdan çıkmaz :KK60: