- 28 Haziran 2011
- 62.046
- 155.638
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Sağlık ocağı var mı yakında, oraya gitsenRica ederim bitanem![]()
Ağrı kesici aldım,antibiyotik gerekecek sanırım, çıkıp soracağım
Kubiş demiş işte![]()
Sağol canım,var aslında ama direkt eczaneye mi gitsem dedimGeçmiş olsun canım. Sağlık ocağı var mı yakında, oraya gitsen![]()
Ben şahsen yakınsa sağlık ocağına giderdim.Sağol canım,var aslında ama direkt eczaneye mi gitsem dedim![]()
Ben attım tam takır kuru bakır gerisini sen düşünAkşam millet katılmam deyip duruyordu. 2 kişi göndermiş, kesin katılmam diyenlerdirNasıldı acaba sofraları abartı mıydı
.
Nevreste
Çok iyiyim evvoşum, daha emin olamamak la birlikte iyi gidiyo sanırımNasılsın sosyalim 1.lik heyecanı nasıl?![]()
Bana bunlarla gelinBen attım tam takır kuru bakır gerisini sen düşün![]()
![]()
Ba Ba bak fark atmış ta 1.olmuş,havaya bak, cık cık cıkÇok iyiyim evvoşum, daha emin olamamak la birlikte iyi gidiyo sanırım![]()
![]()
sen nasılsın evvoşum balım
![]()
Daha ne bekliyon sosyalim nesinden emin değilsinÇok iyiyim evvoşum, daha emin olamamak la birlikte iyi gidiyo sanırım![]()
![]()
sen nasılsın evvoşum balım
![]()
Sen bana bakma çokta sade düşünme yakmıyayım başınıBana bunlarla gelinBen de sade düşünüyorum
![]()
Kınayan benden beter olsun nazooBa Ba bak fark atmış ta 1.olmuş,havaya bak, cık cık cık
Kınayayım da başıma gelsin![]()
Hain domdom. Kesin buzluktan gözleme çıkardınSen bana bakma çokta sade düşünme yakmıyayım başını![]()
Son dakka suprayzi olursa diye seyediyomDaha ne bekliyon sosyalim nesinden emin değilsinbende iyiyim çok şükür
![]()
Yok valla ben değilim ikisideHain domdom. Kesin buzluktan gözleme çıkardın![]()
memnun oldum. ben de herhalde 2 kişiden birini ismi olan ayşeBilemedin Kübra
işimin peşindeyim beybiGünaydın ayşo yine neyin peşindesin![]()
Olmaz olmazSon dakka suprayzi olursa diye seyediyomçok iyi ol ınş evvoşum
![]()