• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Biz evlendigimizden beri bekliyoruz canm esim azosperm olunca hemen basladik bu işlemlere. Ama elde var sıfır zamani gelmemis demekki diyoruz 🤷‍♀️
Cok ilacla bekleme olmuyosa tedaviye basla tup yada aşilama zaman geciyo cocuksuz hergun bizler icin hüzün oluyo😕
Hiç mi sperm üretmiyor

Ozel degilse sebep nedir canm cok merak ettim inanki bi insan icin en buyuk yokluk icin tedavi olmamanin sebebini
Bana göre Şımarıklık ve saçmalık 🤷🏻‍♀️ Ama başka bi sebep var. Biraz özel 🤭 çaresiz olsa tedaviyi kabul ederdi bence ama sebepsiz olması ve doktorların sizin çocuğunuz olur demesi de onu tedavi görmemeye itiyor daha çok.

Hiç mi sperm üretmiyor
Uretim var ama disari cikis 0 canli cansiz hic sperm cikisi yok.
Onun icin normal yolla tibben imkansiz diyebiliriz. Ama bununda tedavisi var sükur tese ameliyati ile testislerden mikroskopla sperm ariyolar bulunursa ne mutlu. Bizden bulundu 3 sene once dondurduk rabbime sükur ki. Onlarla tup bebek denemesi yapiyoruz iste olana kadar.

Bana göre Şımarıklık ve saçmalık 🤷🏻‍♀️ Ama başka bi sebep var. Biraz özel 🤭 çaresiz olsa tedaviyi kabul ederdi bence ama sebepsiz olması ve doktorların sizin çocuğunuz olur demesi de onu tedavi görmemeye itiyor daha çok.
Cok haklisin canm doktor normal yolla olmaz deseydi durum daha farkli olabilirdi.
Belki ilerde ikna olur olmayinca fikirleri degisir ne dersin.
Yasamayan bilmez bende esimi zor ikna etmistim tedaviye olmuyosa olmasin cock istemiyorm yapmicam dedigini bile bilirim. Ameliyat gunu ameliyata girmicem dedi hastaneyi basimiza topladi ah neler neler ben anlatsam bi 😂😂

Cok haklisin canm doktor normal yolla olmaz deseydi durum daha farkli olabilirdi.
Belki ilerde ikna olur olmayinca fikirleri degisir ne dersin.
Yasamayan bilmez bende esimi zor ikna etmistim tedaviye olmuyosa olmasin cock istemiyorm yapmicam dedigini bile bilirim. Ameliyat gunu ameliyata girmicem dedi hastaneyi basimiza topladi ah neler neler ben anlatsam bi 😂😂
Of aynı benim koca. Çocuk olmasa da olur diyor, beni çıldırtıyor 😒
Ha bir de 92 liyim onu söylememişim 🤭 alsem alsem
Bi de TC alayım, GBT bakıcam 😌😌😌

Uretim var ama disari cikis 0 canli cansiz hic sperm cikisi yok.
Onun icin normal yolla tibben imkansiz diyebiliriz. Ama bununda tedavisi var sükur tese ameliyati ile testislerden mikroskopla sperm ariyolar bulunursa ne mutlu. Bizden bulundu 3 sene once dondurduk rabbime sükur ki. Onlarla tup bebek denemesi yapiyoruz iste olana kadar.
Eşin horman tedavisi gördü mü peki?

Çok zor...
Şükür imkanlar var ❤️
Allah tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah ❤️

Back