- 12 Mart 2019
- 15.058
- 34.479
- 598
Sonunda muradina eriyosun hadi bakalimYaa galiba evet öyle yasii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda muradina eriyosun hadi bakalimYaa galiba evet öyle yasii![]()
Sen bunu dedin yaaa canom❤
Ozel degilse sebep nedir canm cok merak ettim inanki bi insan icin en buyuk yokluk icin tedavi olmamanin sebebiniBenim kanayan yaram tedavi olamamakeşim bazı sebeplerden dolayı aşılama ya da tüp yapmıyor.
Erdim bebeğim, ❤daha muradlarim var du bakalımSonunda muradina eriyosun hadi bakalimşeytanin bacagini kır gerisi gelir
![]()
Kimse tutamaz artik seniErdim bebeğim, ❤daha muradlarim var du bakalım![]()
Hiç mi sperm üretmiyorBiz evlendigimizden beri bekliyoruz canm esim azosperm olunca hemen basladik bu işlemlere. Ama elde var sıfır zamani gelmemis demekki diyoruz
Cok ilacla bekleme olmuyosa tedaviye basla tup yada aşilama zaman geciyo cocuksuz hergun bizler icin hüzün oluyo![]()
Bana göre Şımarıklık ve saçmalıkOzel degilse sebep nedir canm cok merak ettim inanki bi insan icin en buyuk yokluk icin tedavi olmamanin sebebini
Uretim var ama disari cikis 0 canli cansiz hic sperm cikisi yok.Hiç mi sperm üretmiyor
Cok haklisin canm doktor normal yolla olmaz deseydi durum daha farkli olabilirdi.Bana göre Şımarıklık ve saçmalıkAma başka bi sebep var. Biraz özel
çaresiz olsa tedaviyi kabul ederdi bence ama sebepsiz olması ve doktorların sizin çocuğunuz olur demesi de onu tedavi görmemeye itiyor daha çok.
Of aynı benim koca. Çocuk olmasa da olur diyor, beni çıldırtıyorCok haklisin canm doktor normal yolla olmaz deseydi durum daha farkli olabilirdi.
Belki ilerde ikna olur olmayinca fikirleri degisir ne dersin.
Yasamayan bilmez bende esimi zor ikna etmistim tedaviye olmuyosa olmasin cock istemiyorm yapmicam dedigini bile bilirim. Ameliyat gunu ameliyata girmicem dedi hastaneyi basimiza topladi ah neler neler ben anlatsam bi![]()
Bi de TC alayım, GBT bakıcam
Eşin horman tedavisi gördü mü peki?Uretim var ama disari cikis 0 canli cansiz hic sperm cikisi yok.
Onun icin normal yolla tibben imkansiz diyebiliriz. Ama bununda tedavisi var sükur tese ameliyati ile testislerden mikroskopla sperm ariyolar bulunursa ne mutlu. Bizden bulundu 3 sene once dondurduk rabbime sükur ki. Onlarla tup bebek denemesi yapiyoruz iste olana kadar.
Bende 92 liyim
Akrep burcuyum bi deOf aynı benim koca. Çocuk olmasa da olur diyor, beni çıldırtıyor
Bi de TC alayım, GBT bakıcam![]()
Ben 91’liyim. Öpün ablanızın eliniBende 92 liyim![]()
Zamanla degisicek emin olOf aynı benim koca. Çocuk olmasa da olur diyor, beni çıldırtıyor
Bi de TC alayım, GBT bakıcam![]()
Emmaaann, dünkü bebelerle uğraşıyoruzBende 92 liyim![]()