- 29 Nisan 2015
- 31.424
- 105.655
- 598
Deme beeeBende seni tanıdım peri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme beeeBende seni tanıdım peri![]()
Tanıdıysam tabi çok da emin değilimDeme beeetanıdığınız gibide oy verin cabiiiiik
![]()
Kız vallahi bir göz var maşallah öldürdü beni yasooyaaaNet olmaynca ışıklamı haberleşionz![]()
Köşelere tenhalara gel cabikkkTanıdıysam tabi çok da emin değilim![]()
Yööökkk artıkKız vallahi bir göz var maşallah öldürdü beni yasooyaaavallahi özelde söyledi sebebini harbi ışığından tanımış telin
![]()
Yanlış tanımak da çok fena dimiTanıdıysam tabi çok da emin değilim![]()
Birazcık ucundan tanıdım ama doğru mu yanlış mı bilmiyom artık ne çıkarsa bahtımaYanlış tanımak da çok fena dimi![]()
Sen doğru yere doğru nokta atışı yapmissin ya kız çoktanGelmiyom korkarım![]()
Valla sensin diye verdim yanlış yapmadıysam ne mutlu banaSen doğru yere doğru nokta atışı yapmissin ya kız çoktan![]()
Bak şimdi gönlümü çeldinnn köftehorrValla sensin diye verdim yanlış yapmadıysam ne mutlu bana![]()
Bak bak sen banaBak şimdi gönlümü çeldinnn köftehorr![]()
Sen beni tanıdın mı periBak şimdi gönlümü çeldinnn köftehorr![]()
Senin yerine seviyim kendimiBenim yerime yanaklarınida sık![]()
Güzel soru vallahi tanıyamadım pek incelemiyorum ben kimde ne var nezaman ne kullanmış aklımdada kalmıyor ınankiSen beni tanıdın mı peri![]()
SöylememGüzel soru vallahi tanıyamadım pek incelemiyorum ben kimde ne var nezaman ne kullanmış aklımdada kalmıyor ınanki
Sana vermismiyim vermemismiyim![]()
ŞişşşşştGüzel soru vallahi tanıyamadım pek incelemiyorum ben kimde ne var nezaman ne kullanmış aklımdada kalmıyor ınanki
Sana vermismiyim vermemismiyim![]()