- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Çok profesyonel oy vermişsinBen bir kere pes edip tıklamıştım bildirime, oy vermiştim. Fotoğraflara bakmadan, sevdiğim yemeklerin isimlerini işaretlemiştim. Konuya o kadar uzağım düşün.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok profesyonel oy vermişsinBen bir kere pes edip tıklamıştım bildirime, oy vermiştim. Fotoğraflara bakmadan, sevdiğim yemeklerin isimlerini işaretlemiştim. Konuya o kadar uzağım düşün.![]()
Gerçi sadece bulgur değil
Mesela hataylılar nar ekşisini kendileri yapar
Katkısız su yok bişi yk.. Keza zeytinyağı öyle.. Bence bunlar etken..yasminsay
Evet o var bak. İyi oluyor o açıdan.Hepimiz öyleyiz canım ve dönüp baktığımızda bu olmamış şimdi daha iyisini yaparım diyorsun![]()
O kadar yaniBen bir kere pes edip tıklamıştım bildirime, oy vermiştim. Fotoğraflara bakmadan, sevdiğim yemeklerin isimlerini işaretlemiştim. Konuya o kadar uzağım düşün.![]()
Günah ya. Senin bildigin fruko gazoz değil bu iksirliNiye ya ramazanda kapalı mıyıztam kapanma mı geldi
![]()
Adres ver 17sinden sonra koliliyim
Antepten getirtsem![]()
Kendimizi geliştiriyoruzEvet o var bak. İyi oluyor o açıdan.![]()
Tam kapanma mı geldi abla
Çünkü yokum![]()
Hee fasulye olunca girmiyorsun kafa rahatFasülye olunca çok eğleniliyo demi kanka![]()
Bende hasretinizle yanmışımBilememisiz başka topiklerde alem yapmışız nevoş![]()
Ne günahı kız sende sanki naptıkGünah ya. Senin bildigin fruko gazoz değil bu iksirli![]()
Birkaç hafta sonra da ilk defa yarışmaya katılmıştım zatenO kadar yani![]()
EvetTam kapanma mı geldi abla![]()
Tabi geç kaldığın için pişman oldunBirkaç hafta sonra da ilk defa yarışmaya katılmıştım zatenO zaman anlamıştım sistemin nasıl işlediğini.
Sendeki rahatlıktan bende istiyom kankaaaHee fasulye olunca girmiyorsun kafa rahat![]()
Gebeleri yormam ben, ama çok istiyorsan adres bildirimi yaparımAdres ver 17sinden sonra koliliyim
Ben sen değilim![]()
Ben 200 oya mutlu oldum nevoş ha bide 80 oyaBen oluyorum cidden![]()
Kafam rahat sonuncu olabilirimHee fasulye olunca girmiyorsun kafa rahat![]()
3 oy aldığımı biliyorumBen 200 oya mutlu oldum nevoş ha bide 80 oya![]()