Çünkü yokumEvet şuan çok eğleniyorum nevoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü yokumEvet şuan çok eğleniyorum nevoş
Fasülye olunca çok eğleniliyo demi kankaEvet şuan çok eğleniyorum nevoş
Son 15 günGazoz deme abla gazoz dayamaya gelir şimdi habibi
Gerçekten Hatay kısırının tarifini, gerçek bir Hataylıdan istiyorumYok gelen mekanda yiyo
Bu hafta başı yeni yarışma başlığı açtığında tatlı bölümüne, kendi tatlıma bir daha dönüp bakmadım bile. Ruhsuz muyum neyim Ama güzel oluyor her hafta yarışma keyfiBen her katıldığımda heyecanlanıyorum.Sonuncu bile olsam 1 oy bile gelse mutlu oluyorum.Bazen aaaa buda bana vermiş deyip heyecan yapıyorum
Bu size geçmiyor mu
1 oya mutlu olmak mi allahım sana geliyorum bana geçmedi oBen her katıldığımda heyecanlanıyorum.Sonuncu bile olsam 1 oy bile gelse mutlu oluyorum.Bazen aaaa buda bana vermiş deyip heyecan yapıyorum
Bu size geçmiyor mu
Bence işin tek sırrı kullanılan bulgurda gerçekten cok güsel ya buranın bulguruGerçekten Hatay kısırının tarifini, gerçek bir Hataylıdan istiyorum
Neye 15 gün abla ben anlamadı bunuSon 15 gün
Hepimiz öyleyiz canım ve dönüp baktığımızda bu olmamış şimdi daha iyisini yaparım diyorsunBu hafta başı yeni yarışma başlığı açtığında tatlı bölümüne, kendi tatlıma bir daha dönüp bakmadım bile. Ruhsuz muyum neyim Ama güzel oluyor her hafta yarışma keyfi
Ben oluyorum cidden1 oya mutlu olmak mi allahım sana geliyorum bana geçmedi o
Buralarda bulamam yaniBence işin tek sırrı kullanılan bulgurda gerçekten cok güsel ya buranın bulguru
Beybim lokumum anası kızı iyi mi❤Kirazımmmm ASSOSyal
Ramazan çıkışı diyor gazoz diyor HAbibte diyor nuri diyor anla işteNeye 15 gün abla ben anlamadı bunu
Çook teşekkür ederim Allah razi olsun ❤❤Way haline hormonlar tavan Hayırlısıyla gelisn bebişin
Ben bir kere pes edip tıklamıştım bildirime, oy vermiştim. Fotoğraflara bakmadan, sevdiğim yemeklerin isimlerini işaretlemiştim. Konuya o kadar uzağım düşün.Aha bu aynı ben tıklamazdım çoğunlukla hatta gicik olurdum bana niye bildirim geliyo diye
Aşkitom kurban olduğum iyiyizBeybim lokumum anası kızı iyi mi❤
Niye ya ramazanda kapalı mıyız tam kapanma mı geldiRamazan çıkışı diyor gazoz diyor HAbibte diyor nuri diyor anla işte
Bilememisiz başka topiklerde alem yapmışız nevoşOysa ben burada sizi bekliyordum