Ben her katıldığımda heyecanlanıyorum.Sonuncu bile olsam 1 oy bile gelse mutlu oluyorum.Bazen aaaa buda bana vermiş deyip heyecan yapıyorumBen de ilkinde heyecanlanmıştım. Şimdi acaba haftaya hangi yarışma var diyorum.
Bu size geçmiyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her katıldığımda heyecanlanıyorum.Sonuncu bile olsam 1 oy bile gelse mutlu oluyorum.Bazen aaaa buda bana vermiş deyip heyecan yapıyorumBen de ilkinde heyecanlanmıştım. Şimdi acaba haftaya hangi yarışma var diyorum.
Eskidik sormaNevoş bi kere ikna etti kanka batağa çekti sonrası aha işte
Bende bir zamanlar takip ediyordum cantanem sonra düştük içine bir kere işte sen benden eskisin tabi
O günlerin ahı çıkıyor şimdi işte. Sen misin sallamayanBen bildirim gördüğümde bu ne be deyip geçiyordum ahsjajsja şimdi müptelası olduk
Malesef çicegim. Dekor dizayn dan bul bulabilirsenAyyy bu oylamada sofranın kime ait olduğunu neçün göremios
KK Yemekteyiz iptiladır, müptelalara selam olsun.Yok mu artıran
Buyur sayın gebe gibi gebe
Efsane oluoooo yarn yapacaz bizÖğretsene bana
Dekoru aklımda tutma çakallığını hiç düşünemedmEskidik sorma
O günlerin ahı çıkıyor şimdi işte. Sen misin sallamayan
Malesef çicegim. Dekor dizayn dan bul bulabilirsen
Batak mı aşkolsunNevoş bi kere ikna etti kanka batağa çekti sonrası aha işte
Bende bir zamanlar takip ediyordum cantanem sonra düştük içine bir kere işte sen benden eskisin tabi
Allah senide gebe yapıp dillere düşereBuyur sayın gebe gibi gebe
Sorma margaret böyle bir iptila olamazKK Yemekteyiz iptiladır, müptelalara selam olsun.
Aminnnnnnnnnnnnnnn.Allah senide gebe yapıp dillere düşere
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Güzel batak nevoş kötü anlamda değilBatak mı aşkolsun
Oruçlu olacağım canımEfsane oluoooo yarn yapacaz biz
Çıkın çıkın gelin
Dekoru aklımda tutma çakallığını hiç düşünemedm
Yok gelen mekanda yiyoOruçlu olacağım canım
Ramazan sonrası için tarif istiyorum
Gazozlu batakGüzel batak nevoş kötü anlamda değil
Amin canım, sağolasınAllah senide gebe yapıp dillere düşere
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Aha bu aynı ben tıklamazdım çoğunlukla hatta gicik olurdum bana niye bildirim geliyo diyeBen bildirim gördüğümde bu ne be deyip geçiyordum ahsjajsja şimdi müptelası olduk
AminDaha heycanlı
Allah'ım sen konuyu biliosn ne olur beni olmadık kişilere musallat etme amin
Evet şuan çok eğleniyorum nevoşÇok eğleniyok
Gazoz deme abla gazoz dayamaya gelir şimdi habibiGazozlu batak
Oysa ben burada sizi bekliyordumAha bu aynı ben tıklamazdım çoğunlukla hatta gicik olurdum bana niye bildirim geliyo diye