Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Tebrik ederim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın♥️
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🥰🥰
Herkes birbirini tanıyor. Ben bir tek kendimi tanıdım. 🙄
Ben de bi kendimi bi seni 🤗
Çok sevindim ,Allah bağışlasın canım 🙏♥️🤗
Sağ olasın Allah razı olsun 🤩🌸🌸
Bende tanıdım çogunu. Herkesin tarzı belli :)
Beni bildin mi komşuuuu

Ben uyumuyorum canım mesela:)
5 ya da 6 gibi uyuyorum:)
Ama canım bu yarışma özel olmalı:)Mesela arkadaşlar dedi sahur yapmıyorum ya da hazırlayamıyorum,basit olur vs...Yarışma için 1 gün özel sofra kurulabilir.Hatta misafire hazırlar gibi hazırlanmalı.Çünkü bölüme 600-700 kişi misafir geliyor:)
Yani yarışma bu ve sponsor yarışması kaliteli olmalı:)
Sözüm sana değil konuşuyoruz nasıl hazırlanıyor vs... diye:)
Yani yarışmaya özel birgün her şey yapılabilir:)
Tabi canım zaten alelade olmaması lazım adı üstünde yarışma. 🙈 ben mesela dediğim gibi en sade olan sofrayı kuruyorum kendime. Kendime göre mi yoksa en gösterişli olana göre mi vereyim diye kararsız kaldım. O yüzden bana fazla dedim. Herkesin alışkanlığı düzeni farklı tabi. En başta dediğim gibi herkesin eline sağlık♥️

Tabi canım zaten alelade olmaması lazım adı üstünde yarışma. 🙈 ben mesela dediğim gibi en sade olan sofrayı kuruyorum kendime. Kendime göre mi yoksa en gösterişli olana göre mi vereyim diye kararsız kaldım. O yüzden bana fazla dedim. Herkesin alışkanlığı düzeni farklı tabi. En başta dediğim gibi herkesin eline sağlık♥️
Teşekkür ederiz canım :KK200: Evin kalabalığına veya evdeki eşin ne kadar yediğine bağlı:)
Bak mesela deynepnaz deynepnaz eşi var,yetişkin oğlu var.Onlara bu sofralar az bile:)2 erkeği doyurmak zor:)Benim 11 yaşındaki oğlum bile benden çok yiyor:KK70:

Masalarda fazla bir şey yok canım çoğu benzer:)
Ben sofra düzeninden bahsediyorum:)Yani normal dolaptaki kahvaltılıklarla sofra kurulmazdı:)
Çok iyi sofralar gelmiş baya iyi olanlar var evet daha bir düzenli olmalı bencede sponsor yarışmalarında özelliklerde abla.Ben kendimi eleştiriyorum daha iyi olabilirdim normalinden.
Yeterince yapmışsın 🤭
Tanimis hemendee 🤣tabi alet edavat aynı taninmicak gibimi 🤣

X