- 28 Haziran 2011
- 62.138
- 155.869
- 898
Geyik yapiyo bizeAy baklava koyan arkadaşa dikkatli bakınca bir geyik ayrıntısı gördüm sözümü geri alıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geyik yapiyo bizeAy baklava koyan arkadaşa dikkatli bakınca bir geyik ayrıntısı gördüm sözümü geri alıyorum![]()
Oysa tanınmamak gerekiyordu:)Ay baklava koyan arkadaşa dikkatli bakınca bir geyik ayrıntısı gördüm sözümü geri alıyorum![]()
Evet kızım olacak Allah ın izniyleSağol canım ben de iyiyim çok şükür, cinsiyet belli mi![]()
Halbuki sahur ciddi olmayı gerektirir geyik yapılmaz olmamış o orayaGeyik yapiyo bize![]()
Tebrik ederim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alınİyiyim Allah a şükür güzel gidiyor şimdilik alışverişlerle falansen nasılsınn
Bencede geyik ne olaHalbuki sahur ciddi olmayı gerektirir geyik yapılmaz olmamış o oraya![]()
Isırmasın lütfenBende tabakları gözlerimi ısırıyor bir yerden![]()
İşte bu beni üzer.Yemiyoruz kilo alıyoruz![]()
Ha gayret3 kişiyi buldum![]()
Herkes birbirini tanıyor. Ben bir tek kendimi tanıdım.Oysa tanınmamak gerekiyordu:)
Sahura 40 dk kala uyanıp sonra yarım saatte sofra hazırlayan bana göre çok fazla bunlar çok nevoşHayırlı akşamlar:)
Bakalım kk neye göre verecek:)
Seni tanıdımHerkes birbirini tanıyor. Ben bir tek kendimi tanıdım.![]()
Ben hala birilerini tanıyacak kıvama gelmemişim.Seni tanıdım![]()
Ben bazılarını bulamadımHerkes birbirini tanıyor. Ben bir tek kendimi tanıdım.![]()
Ay canım sorma eltimdeydik şimdi çıktım eve o yemekleri yaptı bende tatlı yaptım birlikte yedikKolay gelmiştir inşallah![]()
Senin bulman zor olur gerçekten Nevoş.Ben bazılarını bulamadım![]()