- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Çok sevindim ,Allah bağışlasın canımEvet kızım olacak Allah ın izniyle
Bende tanıdım çogunu. Herkesin tarzı belli :)Seni tanıdım
Aaaaa Yasi de mi vaarBende tanıdım çogunu. Herkesin tarzı belli :)
Yasi yok gibiAaaaa Yasi de mi vaar
Ben uyumuyorum canım mesela:)Sahura 40 dk kala uyanıp sonra yarım saatte sofra hazırlayan bana göre çok fazla bunlar çok nevoş3 yumurta haşlayıp birer salatalık domates iki üç dal nane birer dilim ekmek üç hurma bikaç dilim peynir. Hiç değişmedi 19 gündür
Katılıyorum :)Ben uyumuyorum canım mesela:)
5 ya da 6 gibi uyuyorum:)
Ama canım bu yarışma özel olmalı:)Mesela arkadaşlar dedi sahur yapmıyorum ya da hazırlayamıyorum,basit olur vs...Yarışma için 1 gün özel sofra kurulabilir.Hatta misafire hazırlar gibi hazırlanmalı.Çünkü bölüme 600-700 kişi misafir geliyor:)
Yani yarışma bu ve sponsor yarışması kaliteli olmalı:)
Sözüm sana değil konuşuyoruz nasıl hazırlanıyor vs... diye:)
Yani yarışmaya özel birgün her şey yapılabilir:)
Ben o ayrıntıyı geçen haftaki yarışma fotoğrafında yoktu diye tekrar koydum ahsjjajsja. Yoksa kim tanısın beni.Hemsoyu tanimayanda
Ben ondan tanımadım amaBen o ayrıntıyı geçen haftaki yarışma fotoğrafında yoktu diye tekrar koydum ahsjjajsja. Yoksa kim tanısın beni.
Başka ne var ki ya. Neyse.Ben ondan tanımadım ama
Valla keşke biraz daha biseyler yapsaydım dedim masaları görünceBen uyumuyorum canım mesela:)
5 ya da 6 gibi uyuyorum:)
Ama canım bu yarışma özel olmalı:)Mesela arkadaşlar dedi sahur yapmıyorum ya da hazırlayamıyorum,basit olur vs...Yarışma için 1 gün özel sofra kurulabilir.Hatta misafire hazırlar gibi hazırlanmalı.Çünkü bölüme 600-700 kişi misafir geliyor:)
Yani yarışma bu ve sponsor yarışması kaliteli olmalı:)
Sözüm sana değil konuşuyoruz nasıl hazırlanıyor vs... diye:)
Yani yarışmaya özel birgün her şey yapılabilir:)
Masalarda fazla bir şey yok canım çoğu benzer:)Valla keşke biraz daha biseyler yapsaydım dedim masaları görünce
Yeterince yapmışsınValla keşke biraz daha biseyler yapsaydım dedim masaları görünce
Bana gel aretim,kahve içelimBende iyiyim aretim kendime gelme çabaları
Sağ ol kuzum
Varım