Afiyet olsun canımAy canım sorma eltimdeydik şimdi çıktım eve o yemekleri yaptı bende tatlı yaptım birlikte yedik
Seni bulamadım
O yok canım:)
Allah razı olsun çok teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın
Ben de bi kendimi bi seniHerkes birbirini tanıyor. Ben bir tek kendimi tanıdım.
Sağ olasın Allah razı olsunÇok sevindim ,Allah bağışlasın canım
Beni bildin mi komşuuuuBende tanıdım çogunu. Herkesin tarzı belli :)
Tabi canım zaten alelade olmaması lazım adı üstünde yarışma.Ben uyumuyorum canım mesela:)
5 ya da 6 gibi uyuyorum:)
Ama canım bu yarışma özel olmalı:)Mesela arkadaşlar dedi sahur yapmıyorum ya da hazırlayamıyorum,basit olur vs...Yarışma için 1 gün özel sofra kurulabilir.Hatta misafire hazırlar gibi hazırlanmalı.Çünkü bölüme 600-700 kişi misafir geliyor:)
Yani yarışma bu ve sponsor yarışması kaliteli olmalı:)
Sözüm sana değil konuşuyoruz nasıl hazırlanıyor vs... diye:)
Yani yarışmaya özel birgün her şey yapılabilir:)
İşte benim bulmam da bu kadar olur. Kız katılmamış bileO yok canım:)
Bildim bildim komşuAllah razı olsun çok teşekkür ederim
Ben de bi kendimi bi seni
Sağ olasın Allah razı olsun❤
Beni bildin mi komşuuuu
Olmayanı olduran hemsomİşte benim bulmam da bu kadar olur. Kız katılmamış bile
Teşekkür ederiz canımTabi canım zaten alelade olmaması lazım adı üstünde yarışma.ben mesela dediğim gibi en sade olan sofrayı kuruyorum kendime. Kendime göre mi yoksa en gösterişli olana göre mi vereyim diye kararsız kaldım. O yüzden bana fazla dedim. Herkesin alışkanlığı düzeni farklı tabi. En başta dediğim gibi herkesin eline sağlık
Çok iyi sofralar gelmiş baya iyi olanlar var evet daha bir düzenli olmalı bencede sponsor yarışmalarında özelliklerde abla.Ben kendimi eleştiriyorum daha iyi olabilirdim normalinden.Masalarda fazla bir şey yok canım çoğu benzer:)
Ben sofra düzeninden bahsediyorum:)Yani normal dolaptaki kahvaltılıklarla sofra kurulmazdı:)
Tanimis hemendeeYeterince yapmışsın