Aynen pınar beyaz yarışması ile kıyaslarsak sofralar bomboş gayet gündelik:)Aynen ben bu kadar sade beklemiyordum nevoş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen pınar beyaz yarışması ile kıyaslarsak sofralar bomboş gayet gündelik:)Aynen ben bu kadar sade beklemiyordum nevoş![]()
Baksana sadece 13 oldu yani 13 iyi bir sayı değil:/Niye zahmet etmişler ne gerek vardı, tanışsaydık katilmasalardı![]()
Kuvvetle muhtemelİftardan kalan baklavayı sahura itelemiş olabilirler.![]()
Yok şekilsek olsarak kastediyorum miktar olarak değilEvin kalabalığına bağlı:)
Ben de çok severimmm.Ayy o dergiyi bende çok severim gönlümü çaldıbana böyle ince mesajlar vermeyin
![]()
Ben şok, beyazda benim günahım neydi acabaAynen pınar beyaz yarışması ile kıyaslarsak sofralar bomboş gayet gündelik:)
Sonraki hafta daha çok olur belkiBaksana sadece 13 oldu yani 13 iyi bir sayı değil:/
Bence abartılı sofra yok:)Kuvvetle muhtemel
Yok şekilsek olsarak kastediyorum miktar olarak değil![]()
Çok teşekkür ederizİyi akşamlar hanımtoşlarmasalar dizilmiş, ben hepsini çok beğendim, genellikle mütevazı, sahura yakışır masalar olmuş, herkesin ellerine sağlık
![]()
Çok iyi hep böyle olsunHiçkimseyi tanıyamadım![]()
İyi akşamlar hanımtoşİyi akşamlar hanımtoşlarmasalar dizilmiş, ben hepsini çok beğendim, genellikle mütevazı, sahura yakışır masalar olmuş, herkesin ellerine sağlık
![]()
Ne var onda, siz iştahsızsınız. Dün kadayıf vardı mesela, attım ağzıma.Ama yarışma canım ya ve sponsor yarışması bence çokta sıradan olmamalıydı:)
Mesela bazıları sahurda baklava yiyor ben hayatta yiyemem![]()
Bu sefer anlaştıkBen şok, beyazda benim günahım neydi acaba![]()
Beni beni bihteriniHiçkimseyi tanıyamadım![]()
Ben hergün sahur yapmıyorumNe var onda, siz iştahsızsınız. Dün kadayıf vardı mesela, attım ağzıma.![]()
İnşaallah öyle olur:)Yani 15 altı olmuyorSonraki hafta daha çok olur belki![]()