Aynen pınar beyaz yarışması ile kıyaslarsak sofralar bomboş gayet gündelik:)Aynen ben bu kadar sade beklemiyordum nevoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen pınar beyaz yarışması ile kıyaslarsak sofralar bomboş gayet gündelik:)Aynen ben bu kadar sade beklemiyordum nevoş
Baksana sadece 13 oldu yani 13 iyi bir sayı değil:/Niye zahmet etmişler ne gerek vardı, tanışsaydık katilmasalardı
Kuvvetle muhtemelİftardan kalan baklavayı sahura itelemiş olabilirler.
Yok şekilsek olsarak kastediyorum miktar olarak değilEvin kalabalığına bağlı:)
Ben de çok severimmm.Ayy o dergiyi bende çok severim gönlümü çaldı bana böyle ince mesajlar vermeyin
Ben şok, beyazda benim günahım neydi acabaAynen pınar beyaz yarışması ile kıyaslarsak sofralar bomboş gayet gündelik:)
Sonraki hafta daha çok olur belkiBaksana sadece 13 oldu yani 13 iyi bir sayı değil:/
Bence abartılı sofra yok:)Kuvvetle muhtemel
Yok şekilsek olsarak kastediyorum miktar olarak değil
Çok teşekkür ederizİyi akşamlar hanımtoşlar masalar dizilmiş, ben hepsini çok beğendim, genellikle mütevazı, sahura yakışır masalar olmuş, herkesin ellerine sağlık
Çok iyi hep böyle olsunHiçkimseyi tanıyamadım
İyi akşamlar hanımtoşİyi akşamlar hanımtoşlar masalar dizilmiş, ben hepsini çok beğendim, genellikle mütevazı, sahura yakışır masalar olmuş, herkesin ellerine sağlık
Ne var onda, siz iştahsızsınız. Dün kadayıf vardı mesela, attım ağzıma.Ama yarışma canım ya ve sponsor yarışması bence çokta sıradan olmamalıydı:)
Mesela bazıları sahurda baklava yiyor ben hayatta yiyemem
Bu sefer anlaştıkBen şok, beyazda benim günahım neydi acaba
Beni beni bihteriniHiçkimseyi tanıyamadım
Ben hergün sahur yapmıyorumNe var onda, siz iştahsızsınız. Dün kadayıf vardı mesela, attım ağzıma.
İnşaallah öyle olur:)Yani 15 altı olmuyorSonraki hafta daha çok olur belki
Ya sevmediğim biri var iseÇok iyi hep böyle olsun