- 28 Haziran 2011
- 62.149
- 155.886
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni bulamazsınız diye düşünüyordum oysakiHiç zor olmadi![]()
O kadar iyi saklanmamışsın ki canomBeni bulamazsınız diye düşünüyordum oysaki![]()
Yıkılıyor ya keşke bende katılsaydımYine çok güzeliz![]()
Belki saklanmak istemedimO kadar iyi saklanmamışsın ki canom![]()
Ama dolu sofra yok gayet sadeler:)Hunharca sofra hazırlamışsınız bee.![]()
Tanımadığınız sadece sahura katılan arkadaşlar var:)12 kim bi konuşabilir miyiz![]()
Ama porselen demlikle çay içiyorlar Nevoş.Ama dolu sofra yok gayet sadeler:)
Kesinlikle yaa, bakarken içimden hep he hee sahurda cidden bunları yiyonuz dimi dedimHunharca sofra hazırlamışsınız bee.![]()
Birinde baklava gibi bi şey gördüm yaa belki baklava değildir cahilliğime verinAma porselen demlikle çay içiyorlar Nevoş.![]()
Ama yarışma canım ya ve sponsor yarışması bence çokta sıradan olmamalıydı:)Ama porselen demlikle çay içiyorlar Nevoş.![]()
Evet 12 benim de dikkatimi çekti. Kesin Aysel’dir o.Tanımadığınız sadece sahura katılan arkadaşlar var:)
Aynen ben bu kadar sade beklemiyordum nevoşAma dolu sofra yok gayet sadeler:)
İftardan kalan baklavayı sahura itelemiş olabilirler.Birinde baklava gibi bi şey gördüm yaa belki baklava değildir cahilliğime verin![]()
Evin kalabalığına bağlı:)Kesinlikle yaa, bakarken içimden hep he hee sahurda cidden bunları yiyonuz dimi dedim![]()
Niye zahmet etmişler ne gerek vardı, tanışsaydık katilmasalardıTanımadığınız sadece sahura katılan arkadaşlar var:)