- 28 Haziran 2011
- 59.515
- 150.130
Benim için bi tane ye bu akşam hemsomBen deee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim için bi tane ye bu akşam hemsomBen deee
Mavi bir maviiiiiiNe renk vereyim ablama
Hunide zirvedeDahada üstüne ne konur bilemedim nevoş
Ne kaçıyorsun çatlaksın deseneSen dedin aaaa ben mi dedim kacabilermiyimmmm ocahta yanmış kabağaaam var
İftar sonrası@RedGirl Kalkış için hazırız, seni bekliyoruz.
Oy anam oyyy hemide altın varakBenim hunim var hemde altın varaklı
Seninki çekişmesizdi ama sen yine de dengeler değişebilir, ya birinci olamazsam modunda kendi kendine heyecan yaratmaya çalışıyordun ne güzel.Off ınş olur yaa öyle heyecanlı oluyo nevoş
O da göndersin diye dedim.İftar sonrası
Dozumuz bile kaçık peris ayar mayar hak getire bizeValla benim sonracima ayarim kaçıyor doz moz demeyin bana düz kendi catlakligimda takiliciiiim ben nirde benim huniiim
DelüüüüSeninki çekişmesizdi ama sen yine de dengeler değişebilir, ya birinci olamazsam modunda kendi kendine heyecan yaratmaya çalışıyordun ne güzel.
Çok tembel baksana çekmiş onu bile göndermiyorO da göndersin diye dedim.
Pek inanmadım ama neyseYok canım
’ ımmm
Herkes biraz catlaktir nevos ablamNe kaçıyorsun çatlaksın desene
GeçerPek inanmadım ama neyse
’ ımmm
Ben biraz fazlaHerkes biraz catlaktir nevos ablam
Bunye alışkın değil biliyon mu hemsom birinci olmaya hemide cekismesiz ondan hep bunlar, soğuk su etkisiSeninki çekişmesizdi ama sen yine de dengeler değişebilir, ya birinci olamazsam modunda kendi kendine heyecan yaratmaya çalışıyordun ne güzel.
Işığını, filtresini falan mı ayarlıyor acaba. Halbuki sana gönderse sen daha güzel ayarlıyorsunÇok tembel baksana çekmiş onu bile göndermiyor
Sevebilirsin kanka tiramisuSen sevmezsin biz severiz
Göndersin bakalımIşığını, filtresini falan mı ayarlıyor acaba. Halbuki sana gönderse sen daha güzel ayarlıyorsun
Böyle guzelikkkkk beeeee ho hi hooooo hööDozumuz bile kaçık peris ayar mayar hak getire bize