- 28 Haziran 2011
- 62.161
- 155.896
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi bir maviiiiiiNe renk vereyim ablama![]()
Hunide zirvedeDahada üstüne ne konur bilemedim nevoş![]()
Ne kaçıyorsun çatlaksın deseneSen dedin aaaa ben mi dedimkacabilermiyimmmm
ocahta yanmış kabağaaam var
![]()
İftar sonrası@RedGirl Kalkış için hazırız, seni bekliyoruz.![]()
Oy anam oyyy hemide altın varakBenim hunim var hemde altın varaklı![]()
Seninki çekişmesizdi ama sen yine de dengeler değişebilir, ya birinci olamazsam modunda kendi kendine heyecan yaratmaya çalışıyordun ne güzel.Off ınş olur yaa öyle heyecanlı oluyo nevoş![]()
O da göndersin diye dedim.İftar sonrası![]()
Dozumuz bile kaçık peris ayar mayar hak getire bizeValla benim sonracima ayarim kaçıyor doz moz demeyin bana düz kendi catlakligimda takiliciiiim bennirde benim huniiim
![]()
DelüüüüSeninki çekişmesizdi ama sen yine de dengeler değişebilir, ya birinci olamazsam modunda kendi kendine heyecan yaratmaya çalışıyordun ne güzel.![]()
Çok tembel baksana çekmiş onu bile göndermiyorO da göndersin diye dedim.![]()
Pek inanmadım ama neyseYok canım![]()
Herkes biraz catlaktir nevos ablamNe kaçıyorsun çatlaksın desene![]()
GeçerPek inanmadım ama neyse
’ ımmm
![]()
Ben biraz fazlaHerkes biraz catlaktir nevos ablam![]()
Bunye alışkın değil biliyon mu hemsom birinci olmaya hemide cekismesizSeninki çekişmesizdi ama sen yine de dengeler değişebilir, ya birinci olamazsam modunda kendi kendine heyecan yaratmaya çalışıyordun ne güzel.![]()
Işığını, filtresini falan mı ayarlıyor acaba. Halbuki sana gönderse sen daha güzel ayarlıyorsunÇok tembel baksana çekmiş onu bile göndermiyor![]()
Sevebilirsin kanka tiramisuSen sevmezsin biz severiz![]()
Göndersin bakalımIşığını, filtresini falan mı ayarlıyor acaba. Halbuki sana gönderse sen daha güzel ayarlıyorsun![]()
Böyle guzelikkkkk beeeee ho hi hooooo hööDozumuz bile kaçık peris ayar mayar hak getire bize![]()