Yok canımHerkese acımasız da başka bi şey mi var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canımHerkese acımasız da başka bi şey mi var?
Biz demek ki yetemedik perişim dozu arttırmalıyız artikinBiz yeterince catlaktik amma dahada çatlak seviyorsa demekki olabilüüü kuzum
Aynen dozu artırınBiz demek ki yetemedik perişim dozu arttırmalıyız artikin
Beklesin bakalım oy vereceğim için bu heyecanım ❤Bu sürpriz ya az beklesin
'imHerkese acımasız da başka bi şey mi var?
Estafurullah kaç firin ebbek yememiz ilaziiiim pikiBenim kadar çatlak olmanız lazım
Taam.nevosum seni hunili kıvama getireceğizAynen dozu artırın
Bakalım nasıl olacakÇekişme olacak mıBeklesin bakalım oy vereceğim için bu heyecanım ❤
Sen bana çok mu çatlaksın diyorsunEstafurullah kaç firin ebbek yememiz ilaziiiim piki
Benim hunim var hemde altın varaklıTaam.nevosum seni hunili kıvama getireceğiz
Tişikkirlir Nevoş. Bence de artık fotoğrafları görelim yaa. Oylama başlayana kadar kritik yaparız, vakit geçer.Afiyet olsun
Ben deeeBayılırım
Valla benim sonracima ayarim kaçıyor doz moz demeyin bana düz kendi catlakligimda takiliciiiim ben nirde benim huniiimBiz demek ki yetemedik perişim dozu arttırmalıyız artikin
En erken iftar sonrası canımDaha gelecek varTişikkirlir Nevoş. Bence de artık fotoğrafları görelim yaa. Oylama başlayana kadar kritik yaparız, vakit geçer.
Off ınş olur yaa öyle heyecanlı oluyo nevoşBakalım nasıl olacakÇekişme olacak mı
Ne renk vereyim ablamaValla benim sonracima ayarim kaçıyor doz moz demeyin bana düz kendi catlakligimda takiliciiiim ben nirde benim huniiim
Dahada üstüne ne konur bilemedim nevoşBenim hunim var hemde altın varaklı
Sen dedin aaaa ben mi dedim kacabilermiyimmmm ocahta yanmış kabağaaam varSen bana çok mu çatlaksın diyorsun
Önde olan kalpten giderOff ınş olur yaa öyle heyecanlı oluyo nevoş