Yok canımHerkese acımasız da başka bi şey mi var?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canımHerkese acımasız da başka bi şey mi var?![]()
Biz demek ki yetemedik perişimBiz yeterince catlaktik amma dahada çatlak seviyorsa demekki olabilüüü kuzum![]()
Aynen dozu artırınBiz demek ki yetemedik perişimdozu arttırmalıyız artikin
![]()
![]()
Beklesin bakalım oy vereceğim için bu heyecanımBu sürpriz ya az beklesin![]()
EstafurullahBenim kadar çatlak olmanız lazım![]()
Taam.nevosum seni hunili kıvama getireceğizAynen dozu artırın![]()
Bakalım nasıl olacakBeklesin bakalım oy vereceğim için bu heyecanım❤
Sen bana çok mu çatlaksın diyorsunEstafurullahkaç firin ebbek yememiz ilaziiiim piki
![]()
Benim hunim var hemde altın varaklıTaam.nevosum seni hunili kıvama getireceğiz![]()
Tişikkirlir Nevoş. Bence de artık fotoğrafları görelim yaa. Oylama başlayana kadar kritik yaparız, vakit geçer.Afiyet olsun![]()
Ben deeeBayılırım![]()
Valla benim sonracima ayarim kaçıyor doz moz demeyin bana düz kendi catlakligimda takiliciiiim benBiz demek ki yetemedik perişimdozu arttırmalıyız artikin
![]()
![]()
En erken iftar sonrası canımTişikkirlir Nevoş. Bence de artık fotoğrafları görelim yaa. Oylama başlayana kadar kritik yaparız, vakit geçer.![]()
Off ınş olur yaa öyle heyecanlı oluyo nevoşBakalım nasıl olacakÇekişme olacak mı
![]()
Ne renk vereyim ablamaValla benim sonracima ayarim kaçıyor doz moz demeyin bana düz kendi catlakligimda takiliciiiim bennirde benim huniiim
![]()
Dahada üstüne ne konur bilemedim nevoşBenim hunim var hemde altın varaklı![]()
Sen dedin aaaa ben mi dedimSen bana çok mu çatlaksın diyorsun![]()
Önde olan kalpten giderOff ınş olur yaa öyle heyecanlı oluyo nevoş![]()