- 24 Eylül 2018
- 97.411
- 292.911
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aretim,nerelerdesinAretim
Hemsocan
Naptiniz hemsocanım?Hemsocan
Ben bende değilim aretim demin elimdeki telefonu bırakıp içeri telefonumun saatine bakmaya gittimAretim,nerelerdesin
Canim yazmistim ben belkide sen gormedinNaptiniz hemsocanım?
Ben Hugo,ihmale gelmeyen kahramanSabahtan beri bakıyorum,yoksunBen bende değilim aretim demin elimdeki telefonu bırakıp içeri telefonumun saatine bakmaya gittim
Yok hemsom görmedim,iyi çok şükür Biraz zaman geçsin unuturCanim yazmistim ben belkide sen gormedin
Gittik ortepediye film cekti bisey yok dedi
Kaslari esnek oldugu icin acımistir psikolojik olarakta elletmiyodur dedi kasgevseltici jel bide agri kesici verdi
Aynen canimYok hemsom görmedim,iyi çok şükür Biraz zaman geçsin unutur
Evet,çok pahalı özel hastaneler Bir an önce düzelir inşallah canımAynen canim
Bide kız calisiyo diye 15tl normalde 200 300 muayene
Amin canimEvet,çok pahalı özel hastaneler Bir an önce düzelir inşallah canım
Amin canim
Çocuklara mi bir şey oldu?Canim yazmistim ben belkide sen gormedin
Gittik ortepediye film cekti bisey yok dedi
Kaslari esnek oldugu icin acımistir psikolojik olarakta elletmiyodur dedi kasgevseltici jel bide agri kesici verdi
Kücuk olan gecen koltuktan düstü canim halaa acıyo deyip elletmiyoda göturduk doktoraÇocuklara mi bir şey oldu?
Hmm geçmiş olsun. Belki kas zedelenmesidir. O rontgende çıkmıyor ya.Kücuk olan gecen koltuktan düstü canim halaa acıyo deyip elletmiyoda göturduk doktora
Sagol canim evet cikmiyoHmm geçmiş olsun. Belki kas zedelenmesidir. O rontgende çıkmıyor ya.
Sagol canimGeçmiş olsun hemşocum. Allah korusun minikleri.