Resmen dalga geçer gibi davrananlar yüzünden böyleyiz asko,inanmayanların keşke ayrı bir bölgede tutsalar,aramıza gelemeselerAşko ben zaten eve hapsettim kendimi .
İİnsanlarda kendileri bilirlerBunun hesabı verilmez.
Ben covid olduğu halde dışarı çıkanları duydum.Ondan sonra bir şeye şaşırmıyorum.
Kul hakkı diye bir şey var.Hiç korkmuyorlar
Röntgen filan çekilmişmiydi hemen.Abla gecen koltuktan düştü acile götürdüm bisey yok dedi ama cocuk hala uyku uyuyamiyo aciyo deyipte biseyde vermediler kolunu elletmiyo
Ben hiç inanmadım,tam kapanma böyle olmaz.Tam kapanma olacak diye çok inanmıştım, bu sefer de olmadı
Demi yani şanslıyımYaa yinemi yaaa
Offf valla içim gidio
İnşallah bişey çkmaz
Nevoş abla sen istisnasın.. Eniştenin görevi gereği boynumuz kıldan ince
Abla sende şanslı olanlardansn
Onlar ülke dışına sürülsünResmen dalga geçer gibi davrananlar yüzünden böyleyiz asko,inanmayanların keşke ayrı bir bölgede tutsalar,aramıza gelemeselerKul hakkı kesinlikle, yazıklar olsun
Maskesiz,mesafesizÜlkenin kapanma anlayışı
2023 diyorum ....Ne tan kapanması ya herkes dışarda..
Ben bile kurum kimliğimle dışarı çkabilirim istesem..
Saçma yani jennam..
Aksine göç oldu.. Herkes hasret giderirken yayıp dönecek
Röntgen filan çekilmişmiydi hemen.
Ben hiç inanmadım,tam kapanma böyle olmaz.
Hatta demiştim geçenlerde.
Demi yani şanslıyım
Offff ablam offff2023 diyorum ....
Keşke keşkeOnlar ülke dışına sürülsünAşı mecburi olsun,olmayan gitsin
Allah'ım sen konuyu biliosn amin2023 diyorum ....
Güya ailece markete gidişler yasaklanmış genelgede yazıyordu .Marketler açık,dolmuşlar çalışıyorMarket mazeretiyle millet disarda,Ramazan,sıcak,para bol herhalde
Söylenedek çok şey varda biliyorsun işte.Offff ablam offff
Uyansınlar aetık.Allah'ım sen konuyu biliosn amin
Abla az snra gelrler gri oluruz heGüya ailece markete gidişler yasaklanmış genelgede yazıyordu .
Söylenedek çok şey varda biliyorsun işte.
Uyansınlar aetık.
Tamamen hikayeGüya ailece markete gidişler yasaklanmış genelgede yazıyordu .
Uyansınlar aetık.
Bizim burada kimse yok ya ben hiç bilmiyorumKeşke keşkeCidden çok moralim bozuldu ,inanamazsin
Biz zaten ailece gitmiyordukGüya ailece markete gidişler yasaklanmış genelgede yazıyordu .
Uyansınlar aetık.
Olayım ne olacak ki ben alışkınım nasılsa.Abla az snra gelrler gri oluruz he
Ahhh cenna herkes bunu yanlış anlıyor zaten ekmek almam lazım hoppp markete hanım limon bitmişş alsana hoppp markete.Tamamen hikayeBastonlu teyzeler,hamileler,çocuklu kadınlar geziyor.
Bizdede ben gidiyorum dün gittik arturla sokmadım onu marketeBiz zaten ailece gitmiyorduk
Benim burda çok yakın 3 büyük market var,ve cadde üstü. O yuzden çok insan var. Sanırım parkı da kapatmamislar ,ışığı gören çıkmışBizim burada kimse yok ya ben hiç bilmiyorum
Bıktım bunlardan bıktımOlayım ne olacak ki ben alışkınım nasılsa.
Ahhh cenna herkes bunu yanlış anlıyor zaten ekmek almam lazım hoppp markete hanım limon bitmişş alsana hoppp markete.
Riske gerek yokBizdede ben gidiyorum dün gittik arturla sokmadım onu markete
Hepimiz bıktık aslında..Bıktım bunlardan bıktım