Allah akıl fikir versinBenim burda çok yakın 3 büyük market var,ve cadde üstü. O yuzden çok insan var. Sanırım parkı da kapatmamislar ,ışığı gören çıkmış
Nalburdan alacağı vardı onun için geldi benimle,markete girince sen gelme kal dedim..Riske gerek yok
Hepimiz bıktık aslında..
AminAllah akıl fikir versin
Yak bir tane hemen ben içtim geldim.
Şifa olsun ablamNalburdan alacağı vardı onun için geldi benimle,markete girince sen gelme kal dedim..
Bugünde işte,sabahta aşısını oldu.
Ben de bıraktım aksi gibi,siradakini ikimize yak bariYak bir tane hemen ben içtim geldim.
Antep’te markete giderken çocuğu ben de mecburen yanımda götürüyordum bırakacak kimsem olmadığı için. Noğlur fazla gömmeyin hemşom ahsjajsjaTamamen hikayeBastonlu teyzeler,hamileler,çocuklu kadınlar geziyor.
Tabii toplasan bütün pandemi boyunca 2-3 kere gitmişimdir o ayrı.Antep’te markete giderken çocuğu ben de mecburen yanımda götürüyordum bırakacak kimsem olmadığı için. Noğlur fazla gömmeyin hemşom ahsjajsja
Evdeyim canim calismaya evi derlemeye toplamaya devam kopegimin yavrulari olmustu onlarla ilgilendim buyuttum siz neler yaptiniz bakemCanım merhaba nasılsın,nerelerdesin
Hayırlı olsun canımEvdeyim canim calismaya evi derlemeye toplamaya devam kopegimin yavrulari olmustu onlarla ilgilendim buyuttum siz neler yaptiniz bakem
Ortopedi bölümüne mi gitsenizBen gene eylülu doktora göturuyorum bu sefer özel hastaneye halaaa kolum diye agliyo gece
Sağol canım benimŞifa olsun ablam
Senin yerinede içerimBen de bıraktım aksi gibi,siradakini ikimize yak bari
Ben işsiz bir kadınım, maaş bordrom yokKredi veririm ancak%2.5 faizli
Bir tepsi baklava yaparsınBen işsiz bir kadınım, maaş bordrom yok
Nasıl geri ödememi bekliyorsun?
Telefonum her an beni bırakabilir. Gözünün içine bakıyorum beni terketmesin diyeBir tepsi baklava yaparsın