- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.399
- 60
84 filan yaşı.Kaç yaşında kv?
Yok şimdilik yakın sunumlarHadi bakalım güzel o zaman, yoksa benimki çok sırıtacak
4 Mayıs randevum ,sağlık ocağına aldım daha yakın bana,yürüme mesafesi. Burda da bekletiyorlar 15 dakikaÇok teşekkürler senacım sağol .
Ne zmaan gidecen aşıya,15 dakika bekletiyorlar hastanede reaksiyon varsa diye..
Benmde 6 mayıs randevu,her yerde bakletiyorlar aşı sonrası.4 Mayıs randevum ,sağlık ocağına aldım daha yakın bana,yürüme mesafesi. Burda da bekletiyorlar 15 dakika
Senin ikinci doz değil mi? Evet,ani alerjik reaksiyon için herhaldeBenmde 6 mayıs randevu,her yerde bakletiyorlar aşı sonrası.
Evet 2.doz olacak,alerji olabilir diye oda.Senin ikinci doz değil mi? Evet,ani alerjik reaksiyon için herhalde
Bakalım,sorun çıkmaz inşallahEvet 2.doz olacak,alerji olabilir diye oda.
CancağzımCanımlar
Aşkoşç jennam
Nasılsın kuzucuğumCancağzım
Aşkoşç jennam
İyiyim jennam sen nasılsın?Nasılsın kuzucuğum
Herkes çok mutluHelloo herkese mirhabaaaaa
Yasakların ilk günü heriflerinizle ne alemdensiniz
İyiyim ben de canım,D vitamini depoluyorumİyiyim jennam sen nasılsın?
Çıkmaz merak etme,bazen çok hafif kol ağrısı yapabiliyor..Bakalım,sorun çıkmaz inşallah
Grip açısından sonra olmuştu kol ağrısı,alerjik sorun olmasın yeter .Çıkmaz merak etme,bazen çok hafif kol ağrısı yapabiliyor..
Nevrestenin alerji ilaçları deynepnazınkini hatırlamıyorum
Bitmeyecek bu hastalıkBalkondan insanlara sayıyorum,her yerde insanlar dolu ,bu yasak kime geldi yahu?
Hahahahhaha ben valla mutluymHerkes çok mutlu
Ohhh sefan olsunİyiyim ben de canım,D vitamini depoluyorum
Asla bitmeyecek,aşı falan da kurtarmayacak, boşuna umutlanmayalımBitmeyecek bu hastalık