- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ben gene eylülu doktora göturuyorum bu sefer özel hastaneye halaaa kolum diye agliyo geceHelloo herkese mirhabaaaaa
Yasakların ilk günü heriflerinizle ne alemdensiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gene eylülu doktora göturuyorum bu sefer özel hastaneye halaaa kolum diye agliyo geceHelloo herkese mirhabaaaaa
Allah daim etsin mutluluğunu canımHahahahhaha ben valla mutluym
Ohhh sefan olsun
Biz böyle 2-3 yıl daha yaşayacağız.Asla bitmeyecek,aşı falan da kurtarmayacak, boşuna umutlanmayalım
Ya,kiyamam Hangisine götüreceksin?Ben gene eylülu doktora göturuyorum bu sefer özel hastaneye halaaa kolum diye agliyo gece
Benim herif zaten 10 gün gececiOndan hiç değişiklik yokHelloo herkese mirhabaaaaa
Hellloo baloncuk,eşim işte evde değil .Helloo herkese mirhabaaaaa
Olmaz ya zaten kağıt veriyorlar onu dolduruyorsun alerjiniz varmı diye seçenekte vardı kağıtta.Grip açısından sonra olmuştu kol ağrısı,alerjik sorun olmasın yeter .
Asko,maskeler bile inmiş ya,havalar sıcak burda cunku,çok moralim bozuk gercektenBiz böyle 2-3 yıl daha yaşayacağız.
Noldu eylüle öyle.Ben gene eylülu doktora göturuyorum bu sefer özel hastaneye halaaa kolum diye agliyo gece
Medicana elifin calistigi yereYa,kiyamam Hangisine götüreceksin?
Normalde yok hiç bir şeye,ama aşı içindeki bir maddeye anı bir reaksiyon olabilir diye düşündümHellloo baloncuk,eşim işte evde değil .
Olmaz ya zaten kağıt veriyorlar onu dolduruyorsun alerjiniz varmı diye seçenekte vardı kağıtta.
Tamam canım,yazarsin gelince, insallah sorun yokturMedicana elifin calistigi yere
Neyi var canım kırıldı mı koluMedicana elifin calistigi yere
Abla gecen koltuktan düştü acile götürdüm bisey yok dedi ama cocuk hala uyku uyuyamiyo aciyo deyipte biseyde vermediler kolunu elletmiyoNoldu eylüle öyle.
Yaa yinemi yaaaBen gene eylülu doktora göturuyorum bu sefer özel hastaneye halaaa kolum diye agliyo gece
Nevoş abla sen istisnasın.. Eniştenin görevi gereği boynumuz kıldan inceBenim herif zaten 10 gün gececiOndan hiç değişiklik yok
Abla sende şanslı olanlardansnHellloo baloncuk,eşim işte evde değil .
Olmaz ya zaten kağıt veriyorlar onu dolduruyorsun alerjiniz varmı diye seçenekte vardı kağıtta.
Ne tan kapanması ya herkes dışarda..Tam kapanma olacak diye çok inanmıştım, bu sefer de olmadı
Aşko ben zaten eve hapsettim kendimi .Asko,maskeler bile inmiş ya,havalar sıcak burda cunku,çok moralim bozuk gercekten
İnan burası da dolu,balkondan hepsine bağırasım var,bu kadar saçma bir şey olabilir mi ya? Milletimiz gercekten akilsizNe tan kapanması ya herkes dışarda..
Ben bile kurum kimliğimle dışarı çkabilirim istesem..
Saçma yani jennam..
Aksine göç oldu.. Herkes hasret giderirken yayıp dönecek
Ülkenin kapanma anlayışıİnan burası da dolu,balkondan hepsine bağırasım var,bu kadar saçma bir şey olabilir mi ya? Milletimiz gercekten akilsiz