- 24 Eylül 2018
- 97.466
- 293.028
Isimi kolaylastirdinBen dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isimi kolaylastirdinBen dedim
Hibe versenesizin cüzdana bi 7-8 bin lira sıkışmış yasocum
Amin canım benimSağlıkla büyüsünler insallah
Evet canim kıskanıyor sorma çok zor oluyor bazenKüçük kardeşi de kıskanır içten içe
İyiyim Allah a şükür, çocuklarla delirmeceler canlı derste sen nasılsınnn, az kaldı aşıya heyecanlı mısınCanım,nasılsın?
Gold çay kaşığı kullandım, Allah affetsin.Hadi bakalım güzel o zaman, yoksa benimki çok sırıtacak
OlaamaaaazzzzGold çay kaşığı kullandım, Allah affetsin.
Çok minimalist bir şey ya dümdüz. Süslü püslü tabak çanak kullanmadım çünkü zaten yok.Olaamaaaazzzz
Yarın göreceğiz
Benim de 2 kişilik minik bir masa kurdum, 2 çeşit yaptım, bakalım neler gelmiş başka göreceğizÇok minimalist bir şey ya dümdüz. Süslü püslü tabak çanak kullanmadım çünkü zaten yok.
Ben tek çeşit yaptım, o da aşırı basit. Oğlum (1,5) yemek yapmacılık oynarken bile yapar ahsjajsjaBenim de 2 kişilik minik bir masa kurdum, 2 çeşit yaptım, bakalım neler gelmiş başka göreceğiz
Kolay gelsin,işin zor Sorma,gerginim ,15 dakika tutacaklarmis aşıdan sonraİyiyim Allah a şükür, çocuklarla delirmeceler canlı derste sen nasılsınnn, az kaldı aşıya heyecanlı mısın
Kaç yaşında kv?Elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum bende.
Dr eklemler için ilaç verdi onu alıyor günde 2 kere,morluklar içinde jel buzlardan var onları kullanıyor.
Çok iyiymişBen tek çeşit yaptım, o da aşırı basit. Oğlum (1,5) yemek yapmacılık oynarken bile yapar ahsjajsja
Sağ olasın yaa gerilme senin için o süre, herhangi bir yan etki ortaya çıkarsa diye, eşim ve babam oldu beklemediler bile, ama sen bekle tabi doğru olan beklemekKolay gelsin,işin zor Sorma,gerginim ,15 dakika tutacaklarmis aşıdan sonra
Hayırlı cumalaarrrrHayırlı Cumalar
Eki Görüntüle 2837990
Yok canım,takılıyorum:)Sorunsuz geçecek inşallahÇok iyiymiş
Sağ olasın yaa gerilme senin için o süre, herhangi bir yan etki ortaya çıkarsa diye, eşim ve babam oldu beklemediler bile, ama sen bekle tabi doğru olan beklemek
Amin,hayırlı CumalarHayırlı Cumalar
Eki Görüntüle 2837990
Tiroid ve alerji
Çok teşekkürler senacım sağol .Ablacım Rabbim sabır versin, Mekanı cennet olsun inşallah
Ne zmaan gidecen aşıya,15 dakika bekletiyorlar hastanede reaksiyon varsa diye..Kolay gelsin,işin zor Sorma,gerginim ,15 dakika tutacaklarmis aşıdan sonra