• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Birbirimizi ilk tanıdığımız günlerde ben sayfaya “bunlar da beni salak sandı ayol” yazmıştım. Sonra sen beni Tınlamadın, yazmadın, konuşmadın benimle. Göz ardı etmiş de olabilirsin çünkü hiçbir mesajımı görmedin. Abin için zibilyon kere geçmiş olsun dedim, etiket yaptım sürekli hatta. O zaman sana çok kızmıştım :KK53: Sana bi şey dememiştim çünkü ama sen üstüne alınmıştın, bi de o zamanlar abin de rahatsızdı. Tam hey heylerin üstündeydi senin. Dedim biz bu kadınla asla anlaşamayız. Çok gıcık olmuştum. Sonraki zamanlarda mesajlardan fotoğraf silme olayı yaşadık ya bi ara. Orada da inatlaşmıştık azıcık. Ama sonra seni çok sevdim. En sevdiklerimden oldun.:KK60:

oh rahatladım :deli:
Bu huyumuz kötü kardeş içimizde tutamıyoruz söylüyoruz.Bazen ters tepiyor:KK14:

Birbirimizi ilk tanıdığımız günlerde ben sayfaya “bunlar da beni salak sandı ayol” yazmıştım. Sonra sen beni Tınlamadın, yazmadın, konuşmadın benimle. Göz ardı etmiş de olabilirsin çünkü hiçbir mesajımı görmedin. Abin için zibilyon kere geçmiş olsun dedim, etiket yaptım sürekli hatta. O zaman sana çok kızmıştım :KK53: Sana bi şey dememiştim çünkü ama sen üstüne alınmıştın, bi de o zamanlar abin de rahatsızdı. Tam hey heylerin üstündeydi senin. Dedim biz bu kadınla asla anlaşamayız. Çok gıcık olmuştum. Sonraki zamanlarda mesajlardan fotoğraf silme olayı yaşadık ya bi ara. Orada da inatlaşmıştık azıcık. Ama sonra seni çok sevdim. En sevdiklerimden oldun.:KK60:

oh rahatladım :deli:
Yok canım, kimseyi gözmezden gel yapmadım şimdiye kadar.
O zaman sana sinirlenmemiştim ben, üzerime atılan başkasının lafına kızmıştım. Fotoğraf silme olayına gelince, aslında kızılacak bir şey de yapmadım. Denemeyi tamamladım, ki o kişiye de kiblersek gidersin demiştim, umursamamıştı🤷🏻‍♀️
Ne olduysa, banlandıktan sonra her topikte benim için atıp tuttu ve alakasız sözler sarfetti🤷🏻‍♀️
Ne kötü kalpli olduğum kaldı, ne de çirkef🤷🏻‍♀️
Ben göründüğüm gibi biriyim, lafımı direkt söylerim.
O zamanlarda beni tanımadığın için, beni anlamanızı da beklemedim🤷🏻‍♀️
Ve sonrasında da çok kişi bana özelden, benim hakkımda konuştuklarını anlattı o kişinin🤷🏻‍♀️

Bende seni seviyorum🤗 Sanki küçük kızkardeşimi kaybetmiş de, bulmuş gibiyim 🤣🤣

Yok canım, kimseyi gözmezden gel yapmadım şimdiye kadar.
O zaman sana sinirlenmemiştim ben, üzerime atılan başkasının lafına kızmıştım. Fotoğraf silme olayına gelince, aslında kızılacak bir şey de yapmadım. Denemeyi tamamladım, ki o kişiye de kiblersek gidersin demiştim, umursamamıştı🤷🏻‍♀️
Ne olduysa, banlandıktan sonra her topikte benim için atıp tuttu ve alakasız sözler sarfetti🤷🏻‍♀️
Ne kötü kalpli olduğum kaldı, ne de çirkef🤷🏻‍♀️
Ben göründüğüm gibi biriyim, lafımı direkt söylerim.
O zamanlarda beni tanımadığın için, beni anlamanızı da beklemedim🤷🏻‍♀️
Ve sonrasında da çok kişi bana özelden, benim hakkımda konuştuklarını anlattı o kişinin🤷🏻‍♀️

Bende seni seviyorum🤗 Sanki küçük kızkardeşimi kaybetmiş de, bulmuş gibiyim 🤣🤣
Ya ne var kızsaydın,ağzına kürekle vururum deseydin:KK47::KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X