- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.096
- 698
Enişteyi cimere yazalm net bağlatsn eveBdv ye mendil serecegimcukum vallahi pıhtııımmm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enişteyi cimere yazalm net bağlatsn eveBdv ye mendil serecegimcukum vallahi pıhtııımmm
![]()
inşallah baloncukBem istiommmm evet haklısınnn
Kazanacaksn inanıorm![]()
Bdaha benm oyım sanainşallah baloncuk![]()
Hayırlı akşamlar aşkısıHayırlı akşamlar![]()
Dinliyoruz
Hayırlı akşamlar aşkısı![]()
Et yavrimu
Özelden edicem belkiDinliyoruz![]()
Küsmek yok amaEt yavrimu![]()
Yok canım küsmem, çemkiririmKüsmek yok ama![]()
Eltime laf yokKüsmek yok ama![]()
Guzel giden bir günün ardından acile gitmekte nebiliyim
Kızım koltuktan düştü boynu kakılmıs film cektiler bisey yok dedi ama elletirmiyo bile kafayi yedim saatlerden beri hastanede
Bereket bisey çıkmadi
Yok ondan değil giren çıkamıyor onu kasdediyorlar![]()
Katılıyorum bide Pınar labne biz delisiyiz gelse keşke hediye bizeYarışmaya başla bırakamayacaksın canım o yüzden![]()
Kesinlikle sahur bizim için kahvaltı yani umarım abartmazlar hamur işi vs diyet grubundayım zaten yemiyoruz 6. Grup beni yer vallaSebebini açıklamışlar.Çok abartmıyoruz sofrayı tamam mı asfafsghjk
Zıpzıp kaptan ve E Elif_Eylul hep burada
Katılıyorum bide Pınar labne biz delisiyiz gelse keşke hediye bize
Kesinlikle sahur bizim için kahvaltı yani umarım abartmazlar hamur işi vs diyet grubundayım zaten yemiyoruz 6. Grup beni yer valla![]()
Birbirimizi ilk tanıdığımız günlerde ben sayfaya “bunlar da beni salak sandı ayol” yazmıştım. Sonra sen beni Tınlamadın, yazmadın, konuşmadın benimle. Göz ardı etmiş de olabilirsin çünkü hiçbir mesajımı görmedin. Abin için zibilyon kere geçmiş olsun dedim, etiket yaptım sürekli hatta. O zaman sana çok kızmıştımYok canım küsmem, çemkiririm![]()
Bende öyle düşündüm@I-cell_84 adın Aysel mi merak ettim:)