• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Guzel giden bir günün ardından acile gitmekte nebiliyim:110:
Kızım koltuktan düştü boynu kakılmıs film cektiler bisey yok dedi ama elletirmiyo bile kafayi yedim saatlerden beri hastanede:cry:
Bereket bisey çıkmadi

Yok ondan değil giren çıkamıyor onu kasdediyorlar🤣
😊
Yarışmaya başla bırakamayacaksın canım o yüzden 🤗😄
Katılıyorum bide Pınar labne biz delisiyiz gelse keşke hediye bize
Sebebini açıklamışlar. 😄 Çok abartmıyoruz sofrayı tamam mı asfafsghjk
Kesinlikle sahur bizim için kahvaltı yani umarım abartmazlar hamur işi vs diyet grubundayım zaten yemiyoruz 6. Grup beni yer valla 😀

Yok canım küsmem, çemkiririm :KK53:
Birbirimizi ilk tanıdığımız günlerde ben sayfaya “bunlar da beni salak sandı ayol” yazmıştım. Sonra sen beni Tınlamadın, yazmadın, konuşmadın benimle. Göz ardı etmiş de olabilirsin çünkü hiçbir mesajımı görmedin. Abin için zibilyon kere geçmiş olsun dedim, etiket yaptım sürekli hatta. O zaman sana çok kızmıştım :KK53: Sana bi şey dememiştim çünkü ama sen üstüne alınmıştın, bi de o zamanlar abin de rahatsızdı. Tam hey heylerin üstündeydi senin. Dedim biz bu kadınla asla anlaşamayız. Çok gıcık olmuştum. Sonraki zamanlarda mesajlardan fotoğraf silme olayı yaşadık ya bi ara. Orada da inatlaşmıştık azıcık. Ama sonra seni çok sevdim. En sevdiklerimden oldun.:KK60:

oh rahatladım :deli:

Back
X