Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsaydım, çarşaf böreği açardımŞimdilik öyle bir şey yok![]()
Ama tarifin adı olmayacakBen olsaydım, çarşaf böreği açardım![]()
Akşama bekliyorum85 milyon çeşit el açması, şarküteri, zibilyon tane çeşit olacak. van kahvaltısı benim yanımda halt etmiş olacak![]()
Söylemem daha azTamamkaç kişi oldu?
![]()
İftar sofrası kur banaAkşama bir sahur sofrası gönderiCem, siz o zaman görün sofra nasıl kurulur![]()
![]()
![]()
Acımasız domdom
Sen bi durBen olsaydım, çarşaf böreği açardım![]()
Benim yorumumu, nasıl Nevoşun gösterdinSen bi dur![]()
Oldu olacak semaverde çay da demle agsjahjsjs. Zaten senin çekimlerin fena. Of ki ne of.85 milyon çeşit el açması, şarküteri, zibilyon tane çeşit olacak. van kahvaltısı benim yanımda halt etmiş olacak![]()
Semaver mi? kumda kahve bile yapıcamOldu olacak semaverde çay da demle agsjahjsjs. Zaten senin çekimlerin fena. Of ki ne of.![]()
Saçların arasına domdom kurşunu değdi, domdom kurşunu değdi. Bir Avcı vurdu beni, bin Avcı beni yediAcımasız domdom![]()
Özel mesaja, profilin kapalı başkasına. Benden günah gitti etiket yapacaktım sanaBabababa nasil yani![]()
Ve yeni bir rakipYeni bir kurban![]()
Bak gaza geliyorum ha el açması demeyinYa ben şarküteri ürünlerinden değil, el açmalarından korkuyorum![]()
Açmasına açarım ben de gözlerini korkutmak istemiyorum rakipceğizleriminBen olsaydım, çarşaf böreği açardım![]()
Yemeklerim var, yaptım çok şükür, sana kalmadımSaçların arasına domdom kurşunu değdi, domdom kurşunu değdi. Bir Avcı vurdu beni, bin Avcı beni yedi![]()