- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abovvv yanıyon heöyle yapıyombi bluz üstüne ceket giyip çıktım. dışarısı bi tık daha sıcak, üstümü attım. içerisi soğuk, üşüdüm, sobayı açtım
![]()
İnanıyorum çünkü bendesievet, ben mükemmelim![]()
hem yanıp hem donuyorumAbovvv yanıyon he![]()
Geçmişe baktım şimdi ne olmuş diye. Geçmiş olsun canım.Elletmiyo biryerini canı yanıyo kremde süremiyorum zor uyudu aksam♀
Acıyo deyipte
Aman dikkat ette kendine valla ben bir anda oldum hiç anlamadımhem yanıp hem donuyorum![]()
Benim dolapta var şu an. Aynen güzel oluyor da bayağı koyulaşıyor bu sefer de.Fasülye koydum ocağa pişiyorerken yapıcamki dinlensin ben dinlenmiş hatta bir gün sonrasına kalmış fasülyeyi seviyorum
![]()
bende zaten alerji de var. yakında başlarım yüz göz şişirmeyeAman dikkat ette kendine valla ben bir anda oldum hiç anlamadım![]()
Sagol canimGeçmişe baktım şimdi ne olmuş diye. Geçmiş olsun canım.
Ben işte o kıvamı çok seviyorumBenim dolapta var şu an. Aynen güzel oluyor da bayağı koyulaşıyor bu sefer de.Akşam iyiydi kıvamı, şimdi bayağı koyulaşmış. Su katsam tadı değişir bu sefer de
![]()
Ne için kuzum varikiosel içinmi?Evva senin eşin vitamin kullandı mı bebek için? emodex almayı düşünüyorum eşime ama bilemedim.
Hep iyi ol cennam inşallahBiraz daha iyi kuzum şükür,sen nasılsın?![]()
Hemsom gecmis olsunHemsom
Sagol canimyaaa iste görünmez kazaHemsom gecmis olsun![]()
Amin canım, sen de iyi olHep iyi ol cennam inşallahbende daha iyiyim çok şükür
![]()
İyi ama değil mi?Sagol canimyaaa iste görünmez kaza![]()