Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydın![]()
Ay ben de sürekli uyukluyorum. bahse yorgunluğu herhaldeAynen bende öyleÇay içmeye halim olmuyor, az uzanayım diyorum daha kalkamıyorum yerimden
![]()
Eylül nasıl iyimi?Hemsom
eylül minnağım nasıl oldu?Günaydın![]()
Eylül nasıl iyimi?![]()
Elletmiyo biryerini canı yanıyo kremde süremiyorum zor uyudu aksameylül minnağım nasıl oldu?
Off kuzum yaa kıyamamElletmiyo biryerini canı yanıyo kremde süremiyorum zor uyudu aksam♀
Acıyo deyipte
ya korkutmak istemem ama ben eylülden daha büyüktüm, 8-9 yaşlarında herhalde. sandalyenin sırt kısmına yük verip (arka ayaklarının üzerine yüklenip) ön ayaklarını kaldırıyordum. tabii ki geri düştüm. yerler fayanstı. sandalye de tahta ve kalın şeritliydi dayanma kısmı. benim sırtım yere vurdu, boynum da yerle süpürgelik arasında kaldı. hastaneye gittik mi hatırlamıyorum ama sonraki zamanlarda bende boyun düzleşmesi başladı. doktorlar da o zamanki düşmeye bağladılar hep. o elletmese de sen bi şekilde kremlemeye bak kuzum.Elletmiyo biryerini canı yanıyo kremde süremiyorum zor uyudu aksam♀
Acıyo deyipte
Burdayım sosyalim çok şükür az bi kırgınlığım kaldı oda oda geçer inşallah
Çok şükür balım aman dikkat et kendineBurdayım sosyalim çok şükür az bi kırgınlığım kaldı oda oda geçer inşallah![]()
Hava değişiminden oldu sanırım iyiyim çok şükür sen nasılsın?Çok şükür balım aman dikkat et kendine❤
![]()
geçmiş olsun kuşumBurdayım sosyalim çok şükür az bi kırgınlığım kaldı oda oda geçer inşallah![]()
Evet ayşom halbuki hava çok sıcak sen nasılsın iyimisin?geçmiş olsun kuşumbahar kırgınlığıdır belki.
Ah yavrum yaa kıyamamElletmiyo biryerini canı yanıyo kremde süremiyorum zor uyudu aksam♀
Acıyo deyipte