Merhaba,
Ben buranin uyeligini sirf bu konuyu sizinle paylasmak icin actim. Bana yardim ederseniz mutlu olurum.
Ben 5 ay once "sozlendim". Cok basit yuzukler taktik ve parasini paylastik. Sozden sonraki gun sabah sozlum bana bir yuzuk verdi. "oylesine" bir veristi ve kutuda bile degildi. Bunun ustune yuzuk bana biraz eski ve kullanilmis geldi. Tek tas degildi. Babaannemin yuzugune benziyor diyebilirim. Bende sustum ve kabul etmek zorunda kaldim. Eger bana "simdilik bunu al biraz zaman sonra degistiririz" deseydi anlayabilirdim. Ama hic bir yorum yapmadi. Bende uzuldum tabi.
Yilbasi gecesi bana cok guzel bir yuzuk aldi. 3 buyuk tasli bir tek tas. Cok mutluydum. Biliyordum benim onun icin degerli oldugumu falan. 2 gun sonra bana verdigi yuzugun sahte oldugunu ve taslarinin "cam" oldugunu birisi soyledi. Inanmadim ilk basta ama sonra tesadufen uzman birisi bana aynisini soyledi. Kendimi aldatilmis ve degersiz hissettim.
Materialistik gorunmek istemiyorum. Eger bana suan bana boyle bir yuzuk alabilecegini soyleseydi cok mutlu olurdum. Ama bana hic yorum yapmadi. Kendimi aldatilmis hissediyorum. 2. kez!
Bana aldigi butun seylerin ucuz oldugunu fark ettim. Beni sevdigini biliyorum ama insan sevdigine deger vermez mi? Bunun ustune maddi olmayan bircok seyde bana haksizlik edildigini hissediyorum. Mesela bana evlenme teklifini(en cok bekledigim an) internette cok onemsiz bir sekilde etti(ayri ulkelerde yasiyoruz). Ona bunlari soylemek istemiyorum cunku ben onun kalbinden gelmesini istiyorum ama ayni zamanda ne yapim diye dusunuyorum. Ona artik guvenemiyorum...
Ne dusunuyorsunuz?
not: maddi durumunun iyi oldugunu soyluyor.
Yuzugu bana verirken pirlanta oldugunu falan soylemedi. Eger bana "suan pirlanta alamiyorum" deseydi onemli degil. Ama boylece ben kendimi basit hissettim. Degersiz hissettim.
5 aydir sozluyuz, cocuklugumuzdan beri tanisiyoruz...