• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sahte Yuzuk, cok uzgunum....cok

bide şu yönden bakın. erkekler bu işlerden pek anlamaz bayanlar kadar atom mu pırlanta mı beyaz altın mı yoksa gümüş mü pek bilmezler. birileri kaba olacak ama erkek arkadaşınızı kazıklamış olmasın yani gerçeğini alıyorum sanarken sahtesini vermiş olmasınlar. şimdilik sesinizi çıkartmayın zamanla anlaşılır işin gerçeği ozaman tavrınızı belirlersiniz

Merhaba,

Ben buranin uyeligini sirf bu konuyu sizinle paylasmak icin actim. Bana yardim ederseniz mutlu olurum.

Ben 5 ay once "sozlendim". Cok basit yuzukler taktik ve parasini paylastik. Sozden sonraki gun sabah sozlum bana bir yuzuk verdi. "oylesine" bir veristi ve kutuda bile degildi. Bunun ustune yuzuk bana biraz eski ve kullanilmis geldi. Tek tas degildi. Babaannemin yuzugune benziyor diyebilirim. Bende sustum ve kabul etmek zorunda kaldim. Eger bana "simdilik bunu al biraz zaman sonra degistiririz" deseydi anlayabilirdim. Ama hic bir yorum yapmadi. Bende uzuldum tabi.

Yilbasi gecesi bana cok guzel bir yuzuk aldi. 3 buyuk tasli bir tek tas. Cok mutluydum. Biliyordum benim onun icin degerli oldugumu falan. 2 gun sonra bana verdigi yuzugun sahte oldugunu ve taslarinin "cam" oldugunu birisi soyledi. Inanmadim ilk basta ama sonra tesadufen uzman birisi bana aynisini soyledi. Kendimi aldatilmis ve degersiz hissettim.

Materialistik gorunmek istemiyorum. Eger bana suan bana boyle bir yuzuk alabilecegini soyleseydi cok mutlu olurdum. Ama bana hic yorum yapmadi. Kendimi aldatilmis hissediyorum. 2. kez!

Bana aldigi butun seylerin ucuz oldugunu fark ettim. Beni sevdigini biliyorum ama insan sevdigine deger vermez mi? Bunun ustune maddi olmayan bircok seyde bana haksizlik edildigini hissediyorum. Mesela bana evlenme teklifini(en cok bekledigim an) internette cok onemsiz bir sekilde etti(ayri ulkelerde yasiyoruz). Ona bunlari soylemek istemiyorum cunku ben onun kalbinden gelmesini istiyorum ama ayni zamanda ne yapim diye dusunuyorum. Ona artik guvenemiyorum...

Ne dusunuyorsunuz?

not: maddi durumunun iyi oldugunu soyluyor.

Yuzugu bana verirken pirlanta oldugunu falan soylemedi. Eger bana "suan pirlanta alamiyorum" deseydi onemli degil. Ama boylece ben kendimi basit hissettim. Degersiz hissettim.

5 aydir sozluyuz, cocuklugumuzdan beri tanisiyoruz...

sözlünüz size cnm bu pırlanta dıye hediye etseydi siteminizi anlardım da.... bu pırlanta dememiş ki verirken... böyle maddi şeyler için bu dkr üzülmeye değmez bnce...annemler 23 yıldır evli... annemn parmağnda yüzüğü bile yk..bir kez olsn kendine bunu üzütü konusu yaptığını hatırlamıyorum...

bnm erkk arkdaşm da bna yüzk hediye etmşti o kdr güzl bir kutusu vrdı kii elime aldm tbi süper birşy beklıyorum snraa açtım o kdr basit birşyçktı ki herhlde bnm şu an prmağmdaki yüzüğü görsen oturup ağlarsınn...ama inan bir sn bile hayal kırıklığı hissetmedm aldı ve parmağıma taktı o an onun göz bebeklerinn içinde kendi mutluluğumu gördm... altın değil pırlantada değil basit gümş bir yüzk dedi... snn tırnağın bile edemez..ama elimden bu geliyor dedi... o kdr mtlu oldm kii... iyki pırlanta değil dedimm iyki altında değil...ama iyki sn verdinn...

inanın bütn kız arkadşlarım yüzüğü görnce dlga geçti... hatta uzunca bir süre her gözleri parmağıma takıldığında sevgln sna bir yüzük alamıyor mu dedilerbu ne böyle dediler ne kdr zevksizmiş dediler...dediler de dediler..... hepsinn parmağnda tek taşı pırlantası vrdı ama hiçbiri de mtlu olamadı..... hep bize özendiler... bir de öyle arkdşlarım vrdı kiii denzide kum onların sevgililerinde para ama akıl edip incelkte bulunup 1 milyoncudan bıtane imitasyon alıp getırmeyı bıle akıl edmeıyorlar..kimin de akıl çok para yk kiminde para cok akıl yk naziklik yok... bnce düşünüp hediye ettiği için bile mtlu olamz sebebi yaratabilirsin kendine...bundan yıllar önce pırlanta yoktuu ama mutluluk ve huzur vrdı... bundan yüzlerce yıl önce bilmediğimz tarhlerde herkesn parmağnda tektaş da yktu ama birbirini seven insanlar yıne vrdı...

sn kendimi değersiz kandırılmş hissttm dıyorsn sna pırlanta aldm dememş ayrıca da sn sahte mahte almşsın bir yüzk alamayanlar napsın...

sözlünüz size cnm bu pırlanta dıye hediye etseydi siteminizi anlardım da.... bu pırlanta dememiş ki verirken... böyle maddi şeyler için bu dkr üzülmeye değmez bnce...annemler 23 yıldır evli... annemn parmağnda yüzüğü bile yk..bir kez olsn kendine bunu üzütü konusu yaptığını hatırlamıyorum...

bnm erkk arkdaşm da bna yüzk hediye etmşti o kdr güzl bir kutusu vrdı kii elime aldm tbi süper birşy beklıyorum snraa açtım o kdr basit birşyçktı ki herhlde bnm şu an prmağmdaki yüzüğü görsen oturup ağlarsınn...ama inan bir sn bile hayal kırıklığı hissetmedm aldı ve parmağıma taktı o an onun göz bebeklerinn içinde kendi mutluluğumu gördm... altın değil pırlantada değil basit gümş bir yüzk dedi... snn tırnağın bile edemez..ama elimden bu geliyor dedi... o kdr mtlu oldm kii... iyki pırlanta değil dedimm iyki altında değil...ama iyki sn verdinn...

inanın bütn kız arkadşlarım yüzüğü görnce dlga geçti... hatta uzunca bir süre her gözleri parmağıma takıldığında sevgln sna bir yüzük alamıyor mu dedilerbu ne böyle dediler ne kdr zevksizmiş dediler...dediler de dediler..... hepsinn parmağnda tek taşı pırlantası vrdı ama hiçbiri de mtlu olamadı..... hep bize özendiler... bir de öyle arkdşlarım vrdı kiii denzide kum onların sevgililerinde para ama akıl edip incelkte bulunup 1 milyoncudan bıtane imitasyon alıp getırmeyı bıle akıl edmeıyorlar..kimin de akıl çok para yk kiminde para cok akıl yk naziklik yok... bnce düşünüp hediye ettiği için bile mtlu olamz sebebi yaratabilirsin kendine...bundan yıllar önce pırlanta yoktuu ama mutluluk ve huzur vrdı... bundan yüzlerce yıl önce bilmediğimz tarhlerde herkesn parmağnda tektaş da yktu ama birbirini seven insanlar yıne vrdı...

sn kendimi değersiz kandırılmş hissttm dıyorsn sna pırlanta aldm dememş ayrıca da sn sahte mahte almşsın bir yüzk alamayanlar napsın...

:46::46::46: çok güzel şeylere değinmişsin. mutluluk malla mülkle olmuyor.

çok enteresan ya ne düşünüpte böyle yapıyor acaba? bence bunu konuşmalısın sen ,senin neyi sıkıntı ettğni anladım konu sana pahalı şeler alıp sewgsni yada verdği değeri göstermesi değil, bu çok başka bişe

bence de çocuk pırlanta dememiş
ayrıca günümüzde herkes pırlanta almıyor
çoğu kişi nişanlısıyla gidip tek taş alıyor ama taşı cam, yüzük kısmı altın oluyor
erkekler böyle şeylerden pek anlamıyorlar
seni kandırmamış takma kafana

canım taşı belki sahte olabilir öyle tektaş diye satılan cam taşlı altın yüzükler var onlardanmı yoksa imitasyon yüzükmü anlamadım onu?

Yurt dışından almışsa kandırılmış olabilir.. Pırlanta ve benzeri değerli taşları sertifikasız satamazlar.

Bunun bilincinde olmalı.

..

Böyle basit meselelerde hayat arkadaşı olacak kişiye bunu bilinçli yapıyorsa bu insandan eş olmaz.

Sizi incitmek istemiyorum ama çok iyi düşünün çok iyi..

Back