- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
ailemde dahi bazen su kelimeyi duzgun soyle diyorlar. Ama dilim donmuyor sanirim. Yazarkende bazen duzgun yaziyorum bazen boyle oluyor :) yani ailmede bu kelimeyi boyle soylemiyor ama ben boyle soyluyorum :)Runkli amacım dalga geçmek ya da küçümsemek değil yanlış anlaşılmak istemem ama sizin söylediğiniz bilenzik ya da bilerzik kelime olarak daha zor,bilezik daha kolay değil mi fazladan harf koyuyorsunuz araya maraşlı bir komşumuz vardı onlar da bilenzik derlerdi anahtara da anaktar aklıma o geldi
koskoca savcıyı dolandırdılarda o adamı niye dolandıramasınlar.Bakma o tarz insanlar cevrelerine uyanık görünür ama herkes kandırılabilirKayin pederim dolandirilacak biri degil arkadaslar cok mu cok uyanik biridir.
evet banada o kisimlar garip geldiiyi de bana bilezik takılsa incelemek hiç aklıma gelmezdi niye buna gerek duydunuz?eşiniz yokken kuyumcuya götürmüşsünüz falan ayrıca illa anlaşılacağını bilir satmaya kalksanız ki bilezik satılabilir bu riske girer mi? niye 3 tane birden taksın. belki o da dolandırıldı bilemezsiniz
Niye siz hic size hediye edilen biseye bakmaz misiniz? Benim bile dogan bebegime bir suru hediyeler geldi inita ile özene özene baktim beģenerek. Kizima hediye edilen bileziginede baktim bana takilanada.bana takilanin rengi mat tı dikkatimi cekti kac ayar olabilir diye icine baktim ayar da yazmayinca işkillendim ve dogruda cikti. Incelemenin nesi kötü anlamadim? Üzerimize bile bi kiyafet alirken 100 kere deneriz bakariz.iyi de bana bilezik takılsa incelemek hiç aklıma gelmezdi niye buna gerek duydunuz?eşiniz yokken kuyumcuya götürmüşsünüz falan ayrıca illa anlaşılacağını bilir satmaya kalksanız ki bilezik satılabilir bu riske girer mi? niye 3 tane birden taksın. belki o da dolandırıldı bilemezsiniz
Hangi kısımlar?evet banada o kisimlar garip geldi
Benden kimse bilmesin arkadasim bugün kv kp lere gittik eltimle ayni binadalar eltimin kolunda bilezigi yoktu.soramadimda tabi. Kayinpeder bizden para isteyip duruyor apartmanin dışcephesi sıvanacak mış.düsunuyorum o 3 bilezikle gayet guzel yapardi bizede okadar takmayi verseydi?şeytan dior o bilezigi al kp hediye et baba bunu bozdur dışcepheyi bize düşen kısmini öde demek.koskoca savcıyı dolandırdılarda o adamı niye dolandıramasınlar.Bakma o tarz insanlar cevrelerine uyanık görünür ama herkes kandırılabilir
Sizde yapin babacim ihtiyacin varken bize bilezik taktin icim Rahat degil alin bunlari deyin aaa yok olmaz alamam dersede orada birakin benimde gonlum rahat degil deyin kalsin oyleBenden kimse bilmesin arkadasim bugün kv kp lere gittik eltimle ayni binadalar eltimin kolunda bilezigi yoktu.soramadimda tabi. Kayinpeder bizden para isteyip duruyor apartmanin dışcephesi sıvanacak mış.düsunuyorum o 3 bilezikle gayet guzel yapardi bizede okadar takmayi verseydi?şeytan dior o bilezigi al kp hediye et baba bunu bozdur dışcepheyi bize düşen kısmini öde demek.
Konu sahibi yazmis kp simdi onlardan evinin dis cephesini yaptrimak icin para istiyomus gunahini almiyim ama neden sahte bilezik taktigi belli olmusAdam dolandırılmış da olabilir bence eşine söylemelisin babasıyla konuşsun dolandırmışlar seni vs.diye lafa girerse işin aslını da öğrenirsiniz.eğer bilerek aldıysa birgün sahte bilezik oldugunu anlayacağınızı bilmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?