Sahte takı

ailemde dahi bazen su kelimeyi duzgun soyle diyorlar. Ama dilim donmuyor sanirim. Yazarkende bazen duzgun yaziyorum bazen boyle oluyor :) yani ailmede bu kelimeyi boyle soylemiyor ama ben boyle soyluyorum :)

Kp ..ya çok saf dolandırildi ya çok kurnaz sen dolandırildin maksat belkide kötü günde ona sahip çıkmatiz için olabilir bir nevi göz boyama

iyi de bana bilezik takılsa incelemek hiç aklıma gelmezdi niye buna gerek duydunuz?eşiniz yokken kuyumcuya götürmüşsünüz falan ayrıca illa anlaşılacağını bilir satmaya kalksanız ki bilezik satılabilir bu riske girer mi? niye 3 tane birden taksın. belki o da dolandırıldı bilemezsiniz

evet banada o kisimlar garip geldi

Niye siz hic size hediye edilen biseye bakmaz misiniz? Benim bile dogan bebegime bir suru hediyeler geldi inita ile özene özene baktim beģenerek. Kizima hediye edilen bileziginede baktim bana takilanada.bana takilanin rengi mat tı dikkatimi cekti kac ayar olabilir diye icine baktim ayar da yazmayinca işkillendim ve dogruda cikti. Incelemenin nesi kötü anlamadim? Üzerimize bile bi kiyafet alirken 100 kere deneriz bakariz.

koskoca savcıyı dolandırdılarda o adamı niye dolandıramasınlar.Bakma o tarz insanlar cevrelerine uyanık görünür ama herkes kandırılabilir
Benden kimse bilmesin arkadasim bugün kv kp lere gittik eltimle ayni binadalar eltimin kolunda bilezigi yoktu.soramadimda tabi. Kayinpeder bizden para isteyip duruyor apartmanin dışcephesi sıvanacak mış.düsunuyorum o 3 bilezikle gayet guzel yapardi bizede okadar takmayi verseydi?şeytan dior o bilezigi al kp hediye et baba bunu bozdur dışcepheyi bize düşen kısmini öde demek.

Vallahi hayretler icerisindeyim.. bir yasima daha girdim.. Yani ne bileyim hic mi dusunemedi belki gider satarlar ya da yerine baska bisey alirlar diye.. Kandirildi mi napti kp..

Sizde yapin babacim ihtiyacin varken bize bilezik taktin icim Rahat degil alin bunlari deyin aaa yok olmaz alamam dersede orada birakin benimde gonlum rahat degil deyin kalsin oyle

Aa çok tuhafmis. Kayinpederiniz niye böyle bişey yaptı ke acaba? Eninde sonunda anlaşılacak bir durum yani. Ne bileyim sadece sizinki mi sahte acaba? Ben olsaydım eşime kesinlikle söylerdim.

Adam dolandırılmış da olabilir bence eşine söylemelisin babasıyla konuşsun dolandırmışlar seni vs.diye lafa girerse işin aslını da öğrenirsiniz.eğer bilerek aldıysa sahte bilezik oldugunu anlayacağınızı bilmez mi?

Konu sahibi yazmis kp simdi onlardan evinin dis cephesini yaptrimak icin para istiyomus gunahini almiyim ama neden sahte bilezik taktigi belli olmus

Hiç işi uzatmadan eşime söylerdim. Sonra da götürüp verirdim al dış cepheyi yaptır sahte bilezikle diye.. Ayıp yaa ne dolandırılması 99 yılında almışmış da.. Onu geçeceksin ayarı olmayan şeyi anlamıyor mu bal gibi bilerek almış

Sen bozdurmuşundur diye cikmasin kp ortaya. Skandaldan skandal beğen.
Teknik trektör yazan arkadaş. Seni cok sevdim ben :) gece gece keyfim yerine geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…