Konuyla ilgili savciliğa gitmissiniz zaten herhangi kisi olabilir ortalikta kolpazanlik cirit atiyor sizi kasten tanimiyan herkes olabileceği gibi sizinle uğrasan herkes olabilir .Konuya cevap vermeniz gerekiyor ayrica açip beklemek de moda oldu.
Bundan dolayı foto paylaşmıyorum. İlla bir düşmanınızın olmasına gerek yok, özellikle çoluk çocuk bunu çok yapıyor. İnstagram'da ünlü paylaşımlarının altına "Kızlar sevgilimi stalklayacağım takibe alın" diyerek, sahte hesap açıp başkasına ait fotolar paylaşıyorlar.
Canm instigramı bilmiyorum ama faceye mail atınca kapatıyorlar sahte hesapları.google yaz sahte hesap şikayet falan yazınca bi form çıkıyo onu dolduruyosun kapatıyorlar faceyi benmde başıma gelmişti kapatmışlardı mail atınca
Kimlik fotokobisi istiyolar canm o formdu dimi ? Bana ait değil istegim dışı fotolarım kullanılıyor diyince bana bigün içinde dönüş yapmış kapatmışlardı
Kimlik fotokobisi istiyolar canm o formdu dimi ? Bana ait değil istegim dışı fotolarım kullanılıyor diyince bana bigün içinde dönüş yapmış kapatmışlardı
Teyzem de zamanında bundan daha beterini yaşadı. Yüzünü kullanıp shop falan yapmışlardı uygunsuz fotoğraflara. Tehlikeli ve sapık dolu artık her yer, bu yüzden tek bir fotoğraf bile paylaşmam sosyal medyada
Ya kendinizi teşhir ediyorsunuz kusura bakmayın benim lügatımda budur anlamı. Bu sizin tercihiniz bari o hesabı gizleyin tanımadığınız hiçbir takip isteğini kabul etmeyin. Sadece sizin başınız ağrır teknoloji çağındayız fotoğraflarınız başka bi yerde başka bir amaçla da kullanıyor olabilirdi
İşte diyoruz ya paylaşım yapmak çok basit birşey değil yarın ne ile karşılaşacağınız belli olmaz
Helede şu çocuklarını paylaşanlar yok mu çok şaşkınım hiç mi düşünemiyorlar
Evet benim kizimin bir tane fotosu yok face de amcasi cekmis koymus istemiyorum kardesim.koycak olsa babasi koyar.ne olcak bisey olmaz diye dusunuyorlar.
Hiç bir sosyal medyada hesabım yok.hiçç olmadı.ünv.arkadaşlarım yalvarırdı resmen face aç diye.hiç istemedim.hiç bir yerde miniminnacık bi fotom yok.bana böyle paylaşımşar hep çok tehlikeli gelmiştir.