Gerçekten mi? Tam olarak nasıl olmuş merak ettim. Millet sıyırmış kafayı.Bu durumdan dolayı bır cınayet ıslenmıs muge anlıda ıslıyorlr suanda
tabıkı sıkayetcı olun
Bu tarz bı hesap acılmıs ve ayıplı seyler konusulmus sankı bır adamın karısı gıbıGerçekten mi? Tam olarak nasıl olmuş merak ettim. Millet sıyırmış kafayı.
Çok haklısınız özellikle bebek ve çocukların fotoğraflarının paylaşılmasından rahatsızım ortalık sapık kaynarken.İşte diyoruz ya paylaşım yapmak çok basit birşey değil yarın ne ile karşılaşacağınız belli olmaz
Helede şu çocuklarını paylaşanlar yok mu çok şaşkınım hiç mi düşünemiyorlar
acilen o sayfaları şikayet etmen gerekiyor. hatta mahkeme kanalı ile kapattırma istemen lazım.Kızlar birisi benim resimlerimi almış instagram ve faceden . Kendine sahte instagram hesabı açmış başka bi adla . O kadar çok takipçisi var bütün kamu sayfalarına resimlerimi paylaşıyo böylelikle takipçi kazanıyo tabi . Hikaye kısımlarını bile kullanıyor o kadar aktif ki benim facede tanımadığım kimse Yok bende kapattım çok moralim bozuldu bu duruma ama ne zaman aldı bilmiyorum benim 3 yıl önce faceye yüklediğim resimlerimi bile almış koyuyor. Yorumlaştığı bi fake hesap var fotoğrafların altında muhtemelen oda kendisi zaten bana mesaj attı bikaç ay önce canım dikkat et bak senin resimlerini paylaşıyo başı hesap ezik çok falan yazmış . Amacı ne anlamıyorum savcılığa vercem seni diye mesaj attım engelledi beni yine de devam ediyor paylaşmaya ayrıca arkadaşlarımın isteklerini kabul etmiyor mesaj atıyor tersliyo onları . Bana mesaj atmadı zaten engelledi direk. Bi İnsan neden bunu yapar ?? Bende savcılığa gittim dün bana 24 saat içine kapanır hesap dediler ama hala kapanmadı şikayetçi de oldum bulunacakmış . İnstagramdan da spamlattırdım sayfamda falan da paylaştım çoğu kişi spamladı hala duruyo ne yapayım ben bilmiyorum . Şüphelendiğim kimse Yok ? Çok merak ediyorum amacı ne erkek mi kız mı hiç bi düşüncem bile Yok bi arkadaşım küfürlü mesaj yazdı cevap vermedi biri fakesin sen yazdı ona görmüyor musun kuzenim yorum yazıyor yazdı kafayı benimle mi bozdu düşüncelerinizi ve ne yapmam gerekiyor başka yardımcı olur musunuz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?