sahra87 nin çeyizcikleri:)

çok saol cnm..evet herşey çok pahalı ve daha önce çeyiz düzmeye başlamadığım için çok sıkıntı çekiyorum.herşeyi kendim almaya çalışıyorum.zaman zaman ucuz yollu bişiler arıyorum.mesela bornoz takımına 200 küsür liralar verecek imkanım yok çok güzeller ama fabrika satış mağazasında kampanya vardı 70 liralık set aldım..bazen düşünüyorum çok mu ucuza kaçıyorum diye ama napiimm o kadr çok ödemem var ki bi başıma bu kadar oluyor

sahra siemens elektrik süpürgesini aldın mı bakıyor musun eğer almadıysan benim ondan var gecen yıl aldım pek tavsiye etmem kücük kullanışlı die aldım ama torbası cabuk doluyo watt cok yüksek ama bir süre sonra cekim cok düsüyo belkide tıkanıo ben herseyde siemens kullanıyorum ama süpürge olarak temzileme robotlarını tavsiye ederm sana...............

aldım canım ama kullanmadım henüz çeyiz için aldım. toz torbası kapasitesi oldukça yüksekti hay allah..annemde arçelik in baya düşük modeli var 1800 watt civarında ama memnun ben de o yüzden çok üzerine düşmedim bu da temizler nasılsa diyip aldım..umarım memnun kalırım

çeyizlerin çok güzeller özellikle kütahya porselendeki açelya benimde alacaklarımın arasında huzurlu günlerde kullanırsın aldıklarını

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım çok güzeller hepsi şahsen bende bornoz içim 200 lüsürler veremedim herşeyinde öyle çok pahalısını alamıyorum önemli olan pahalısını kullanmak değil huzurla mutlulukla kullanmak eşya bozulur yerine yenisi alınır ama bir yuvada huzur bozulmasın önemli olan o Rabbim huzur versin ve daim kılsın inş.

çeyizlerin çok güzeller özellikle kütahya porselendeki açelya benimde alacaklarımın arasında huzurlu günlerde kullanırsın aldıklarını

çok teşekkürler cnm,özellikle şık ve bozuluru mu acaba derdi olmadan kullanabilecek olmak güzel iyatı desen hepsinden güzel sen de iyi günlerde kullanırsın inşalah canım..ben bu takımı almaya niyetlendiğimde 270 lira idi amaan acelesi yko sonra alırım dedim yılbaşından sonra 330 lira yapmışlar mecbur daha da artmadan aldım:)

çok haklısın canım çok teşekür ederim iyi dileklerin için..allah herkese huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin..herşey ateş pahası bi yatak örtüsü beğeniyorum 600 tl vs yani alacaklar 1 değil 2 değil herbirine bu kadar çok para verilirse işin üstesinden nasıl gelinir bilmiyorum:s

canım güle güle kullan hepsi harika ama çeyiz denen meretin bi kötü huyu var o kadar para dökersin bi sayfa bile etmez aldığın şeyler Sen yine iyi almışsın benim sadece çeyimde 2 tane çift kişilik yorgan var bide tüylü çorplarım var

çok teşekkür ederim cnm..evett hesap kitap yaptım bi dünya şey almışım ama resimlerini bi koydum meğer hiçbişi almamışım:) yorgan çorap yeter daha ne olsun:)

bunu da haftasonu migrostan indirimden aldım..
Eki Görüntüle 335958
herşeyde pahalı olcak hali yok ucuz ama kaliteli olsun yeter
çok teşekkür ederim cnm..evett hesap kitap yaptım bi dünya şey almışım ama resimlerini bi koydum meğer hiçbişi almamışım:) yorgan çorap yeter daha ne olsun:)

dimi sıcak olsun yastığa gerek yok bi yorganı yastık niyetine Çoraplarıda giyerim mis gibi sıcak sıcak ohhh valla öyle arkadaşım nerydeyse evini düzdü düzmeyede devam ediyor haziranda düğünü burda topik açmıştık ona bi yükledi evdeki çeyizlerini evde bi oda kaplayan eşyalar topikte bi sayfa bile tutmadı bizde baya yer kaplar diye düşünmüştük o kadar gözümüzde büyütmüşüz yani

canım gule gule kullan aldıklarını sağlıkla mutlulukla huzurla askla kullanırsın ınsallah

sende ayağını yorganına göre uzatırsın yetmediği yerde tüylü çoraplarını giyersin yeter işte

ii günlerde kullanmak nasip olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…