Herşeyini ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inş cnm.hepsi çok güzel allah daha da güzellerini nasip etsin.inş istediğin herşeyi alabilirsin tatlım. Malum herşey o kadar pahalı ki. Bende başlıom yavaş yavaş. Allah.. bütün gelinlerimizin yardımcısı olsun.
hepsi çok şirin rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
sahra siemens elektrik süpürgesini aldın mı bakıyor musun eğer almadıysan benim ondan var gecen yıl aldım pek tavsiye etmem kücük kullanışlı die aldım ama torbası cabuk doluyo watt cok yüksek ama bir süre sonra cekim cok düsüyo belkide tıkanıo ben herseyde siemens kullanıyorum ama süpürge olarak temzileme robotlarını tavsiye ederm sana...............
çeyizlerin çok güzeller özellikle kütahya porselendeki açelya benimde alacaklarımın arasında huzurlu günlerde kullanırsın aldıklarını
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım çok güzeller hepsi şahsen bende bornoz içim 200 lüsürler veremedim herşeyinde öyle çok pahalısını alamıyorum önemli olan pahalısını kullanmak değil huzurla mutlulukla kullanmak eşya bozulur yerine yenisi alınır ama bir yuvada huzur bozulmasın önemli olan o Rabbim huzur versin ve daim kılsın inş.
canım güle güle kullan hepsi harika ama çeyiz denen meretin bi kötü huyu var o kadar para dökersin bi sayfa bile etmez aldığın şeylerSen yine iyi almışsın benim sadece çeyimde 2 tane çift kişilik yorgan var bide tüylü çorplarım var
herşeyde pahalı olcak hali yok ucuz ama kaliteli olsun yeterbunu da haftasonu migrostan indirimden aldım..
Eki Görüntüle 335958
çok teşekkür ederim cnm..evett hesap kitap yaptım bi dünya şey almışım ama resimlerini bi koydum meğer hiçbişi almamışım:) yorgan çorap yeter daha ne olsun:)
canım gule gule kullan aldıklarını sağlıkla mutlulukla huzurla askla kullanırsın ınsallah
canım güle güle kullan hepsi harika ama çeyiz denen meretin bi kötü huyu var o kadar para dökersin bi sayfa bile etmez aldığın şeylerSen yine iyi almışsın benim sadece çeyimde 2 tane çift kişilik yorgan var bide tüylü çorplarım var
maşallahaşkla kullan canım çeyizciklerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?