sahra87 nin çeyizcikleri:)

sahra87

Bilemiyorum...
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.101
5
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar burayı nişanlandığımdan beri takip etmeye çalışıyorum. neredeyse günümün büyük bir çoğunluğunda diğer çeyizleri inceliyorum ve buradan çok fazla fikir aldığım söylenebilir:)
bend e ufak tefek aldığım çeyizlerimi koymaya karar verdim.gerçekten kısa sürede herşeyi almaya çalışmak çok zormuş. allah hepimizin yarıdmcısı olsun

Eklentiler

• $aspendos.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 92
  • $CATS-by-Luyano-Kucak-Tepsisi.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $çay mak..webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $düdüklü.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $eletr.süp..webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $kuşhane.webp
    6 KB · Görüntüleme: 87
  • $laodikya.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $MAG_1127724.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 89
  • $mikser.webp
    5 KB · Görüntüleme: 60
  • $rondo.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 63
  • $taç yorgan.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $ütü.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
bunların hepsi gelincik desenli olanlarından modellerini buldum ama hepsini aynı desende bulamadım internette.

ılk yorum benden olsun...hepsını guzel gunlerde kullanırsın umarım cnm

çok güzel ve zevkli seçimlerin var iyi günlerde ağız tadıyla kullan inşallah

çok güzel ve zevkli seçimlerin var iyi günlerde ağız tadıyla kullan inşallah

gelincik desenli tencereler maalesef annemin ben öğrenciyken aldıkları biraz fazla desenli ama ne yapalım anneciğim düşünmüş almış iş görsün de:)teşekkür ederim güzel temennilerin için cnm..

bardak takımlarımı da aldım tek tek foto koymuyorum ama set olarak almadım ben allı pullu istemediğim için paşabahçeden düz cam olarak kendim takım yaptım herşeyiyle ve bütünbardaklarım 150 tl civarı bişey tuttu.

çok güzel canım güle güle kullanın inşallah. bu arada ben hepinizden sonra evleniyorum yahu haziran diye düşünürken ağustos sonuna kalınca böyle oldu

hepinize maşallah kızlaaar

çok güzel canım güle güle kullanın inşallah. bu arada ben hepinizden sonra evleniyorum yahu haziran diye düşünürken ağustos sonuna kalınca böyle oldu

hepinize maşallah kızlaaar

geç olsun güç olmasın canım..allah herkese ağız tadıyla çeyizlerini kullanmayı nasip etsin..ben çok bekledimm 7 senedir çıkıyoruz:)

bu da filtre kahve makinem seneler önce hediye gelmişti kullanmamıştım:)

bu da arkadaşımın hediyesi damacana sürahi:)

Son düzenleme:
evet ya geç olsun güç olmasın aynen

biz de 2007 ağustostan beri çıkıyoruz düğünümüz de ağustosta olucak demek ki bu ağustoslarda bi hayır var

Herşeyini ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inş cnm.hepsi çok güzel allah daha da güzellerini nasip etsin.inş istediğin herşeyi alabilirsin tatlım. Malum herşey o kadar pahalı ki. Bende başlıom yavaş yavaş. Allah bütün gelinlerimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…